• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehtitarjous 6kk+2kk -62%!

Parasta tietoa kalastajalle ja retkeilijälle

Voit lukea Erää digilehtenä, jos sinulla on voimassaoleva Erän kestotilaus. Lue kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen nettiselaimella – missä ikinä liikutkin.

Erä kertoo parhaimmista pyyntimuodoista, hyvistä kalakohteista ja toimivimmista välineistä. Monesti pienelläkin kalastustyylin muutoksella, yksittäisen välineen virittämisellä tai uuden taidon omaksumisella on suurta merkitystä saaliin määrän ja laadun parantumiseen. Erä tarjoaa myös laajan kirjon suomalaisten retkeilijöiden kokemukseen perustuvaa väline- ja retkikohdetietoa.

Eniten rahanarvoista hyötyä lukijat saavat Erän ainutlaatuisen laajoista vertailutesteistä, kun he pystyvät kohdistamaan omat välinehankintansa entistä järkevämmin joko huippulaadukkaisiin testivoittajiin tai hinta/laatusuhteeltaan edullisiin hyvä ostos -tuotteisiin.

Lehden avustajakunnan pääosan muodostavat eri alojen asiantuntijat ja ammattimaisesti toimivat kalastus- ja eräoppaat, joiden tehtävänä on antaa joka numerossa runsaasti rakennuspuita lukijan omien tietojen ja taitojen jatkuvaan kartuttamiseen.

Tilaushinnat:

  • 6kk + 2kk 35,80 € (norm.93,60 €) kestotilausHuom. tarjoukseen ei sisälly tavara-tilaajalahjaa!

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Erä-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu tilatun kauden jälkeen automaattisesti kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta. 

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Erä-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Digilehden saa käyttöön kirjautumalla Erä-lehden digipalveluun. Kirjautumiseen tarvitaan asiakasnumero, joka löytyy lehden takakannesta/laskusta. Digilehden lukuoikeus on voimassa painetun lehden tilausjakson ajan.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa 

 

Nro Ilmestyy Teema
1 11.1.2017 Talvikalastusta ja -retkeilyä. Pilkkivälineet.
2 15.2.2017 Suomen Suurin Kala & Kala 2016 tulokset. Millä välineillä parhaat saaliit saatiin ja mistä löytyivät parhaat ottipaikat.
3 15.3.2017 Kevätjäille ja luontoon.
4 12.4.2017 Kauden vieheuutuudet.
5 10.5.2017 Kaikki kesäkalastuksesta: verkot, vieheet, ruokakalat ja harrastusohjeet kauden alkuun.
6 7.6.2017 40-vuotisjuhlanumero. Missä tilassa ovat Erän 40 vuotta sitten esittelemät paikat, välineet ja asiat nyt?
7 5.7.2017 Jokamiehen Erä. Mökkikalastusta. Näillä välineillä onnistut mökkioloissa saamaan kalaa. Nämä vimpaimet, suppilaudat yms. laitteet pitävät lapset tyytyväisinä mökkirannassa ja luonnossa.
8 16.8.2017 Retkeily ja vaellus. Eränkävijän varusteet ja vaelluskohteet.
9 13.9.2017 Eräelektoriniikkaa. Alkusyksyn kalastus.
10 18.10.2017 Eräruoka ja eräperinne. Herkullisia reseptejä. Mitä luonnon antimia syödä ja mistä niitä saa?
11 15.11.2017 Kalastus- ja vaelluskohteet ulkomailla.
12 13.12.2017 Kauden aikana kokeiltua: vuoden parhaat varuste- ja välinevinkit.

ERÄ 8kk kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
 Tilaa
Muut tuotteet