GLORIAN RUOKA&VIINI 6kk 4 nroa + 1 nro kestotilaus

SANOMA MEDIA FINLAND OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Ruoka- ja juomamaailman ainoa lifestyle-lehti Suomessa

Glorian ruoka&viini on lehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita hyvästä ruosta. Se on rennosti fiilistevä ruokalehti, jonka mielestä hyvän makuinen ruoka kuuluu kaikille! Lehdestä löydät arkeen ja juhlaan toimivat, testatut ruokaohjeet juomasuosituksineen.  Ruoan ja viinin lisäksi kirjoitamme ravintoloista, ruokamatkakohteista, ajankohtaisista puheenaiheista, ilmiöistä ja tekijöistä hyvän ruoan takana.

Tilaushinnat:

  • 6kk 4 nroa + 1 nro 46,00 € uusi kestotilaus

Uuden tilaajan tarjoukseen kuuluu 1 ylimääräinen numero. Tarjous on voimassa tilaajalle, jolla ei ole voimassaolevaa tilausta Glorian Ruoka&Viini -lehdestä tai tilauksen päättymisestä on kulunut vähintään 4 kuukautta.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa Sanoma Magazines Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessa  
 
Nro Ilmestyy Teema
1 04.01.2017 Ruoka- ja juomatrendit. Arki ja kotiklassikot. Tee ja hyvän hinta-laatusuhteen klassikkoviinit. Terveellistä mausta tinkimättä. Gluteeniton leivonta.
2 22.02.2017 Ruokamatkateema: Japani ja Kiina. Viinimatka Kaliforniaan. Paahteiset maut. Kahvi. Levä. Viljat ja pavut.
3 05.04.2017 Leivontaa ja juhlaa: Pääsiäinen, vappu, valmistujaiset, äitienpäivä. Suolaista ja makeaa leivontaa. Helppo sushibuffa. Juoma: kuohuviinit ja samppanja. Matkailu: Mallorca ja Bilbao.
4 24.05.2017 Suuri lihanumero, grillikauden avajaiset. Savua grillissä. Kesämaut osa 1: uusi peruna, mansikka, nokkonen jne. Grillikauden juomat: siideri, rosee ja grilliviinit. Laivamatkailu lähikohteisiin.
5 05.07.2017 Terveelliset herkut kesään, max 5 raaka-ainetta. Nerokkaat kesäpastat. Grillikauden toinen aalto: kalakoulu grillissä. Oliiviöljy. Kotimaan matkailu. Olut ja kalaviinit.
6 06.09.2017 Valmista alle 30 minuutissa! Maustetrendit. Omena, puolukka, sienet, karviainen, juurekset. Juoma: siideri ja olut. Matkailu: Berliini & Pariisi. Riistakauden viinit.
7 11.10.2017 Vuoden parhaat erikoisnumero: ilmiöt, puheenaiheet, markettilöydöt, viinit, oluet, kirjat, matkakohteet. Ruokateema: USA. Uuden maailman viinit.
8 22.11.2017 Suomalainen juhlanumero: 100 v, talven juhlat, tulevaisuuden maut. Juomaekstra.
Muut tuotteet