• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehtitarjous -50%!

Jokamiehen asiantunteva moottorivenelehti

Voit lukea Kipparia digilehtenä, jos sinulla on voimassaoleva Kipparin kestotilaus. Lue kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen nettiselaimella – missä ikinä liikutkin.

Suomen ainoana moottorivenelehtenä Kippari kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoriveneistä, moottoreista, tarvikkeista ja elektroniikasta, käytettyjäkään unohtamatta. Kippari testaa ja vertailee uudet veneet, moottorit ja muut laitteet sekä kertoo tulokset kiritiikkiä kaihtamatta.
 
Lehden pääpaino on tavallisissa, suomalaisten käyttämissä veneissä ja laitteissa, mutta Kippari kertoo myös uusimmat venealan uutiset meiltä ja muualta. Kippari opastaa, neuvoo ja auttaa lukijaansa pulmatilanteissa ja ohjaa oikeisiin valintoihin.

Kippari tekee lukijastaan moottoriveneilyn asiantuntijan. Lukija tietää, mitä kannattaa ostaa, mitkä ovat moottoriveneilyn näkymät ja mihin suuntaan veneily, veneet, tarvikkeet ja laitteet kehittyvät.

Tilaushinnat:

  • 4kk 4 nroa 23,70 € (norm.47,40 €) kestotilaus 

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Kippari-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu tilatun kauden jälkeen automaattisesti kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta. 

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Kippari-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Tilaajalahja toimitetaan postitse noin kolmen viikon kuluessa siitä, kun tilausmaksu on kokonaan maksettu.

Tilaajalahjat lähetetään aina tilauksen tilaaja/maksajalle.

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Digilehden saa käyttöön kirjautumalla Kippari-lehden digipalveluun. Kirjautumiseen tarvitaan asiakasnumero, joka löytyy lehden takakannesta/laskusta. Digilehden lukuoikeus on voimassa painetun lehden tilausjakson ajan.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa 

 

Nro Ilmestyy Teema
1 11.1.2017 Venemessujen ennakkonumero.
2 8.2.2017 Ostajan opas 2017. Suuri Venemessunumero.
3 15.3.2017 Vuoden 2017 kuumimmat moottoriveneuutuudet.
4 12.4.2017 Venevarusteiden vertailunumero.
5 10.5.2017 Vene-elektroniikkakatsaus: uutuudet ja älytekniikan trendit.
6 7.6.2017 Venejakeluasemaluettelo, kotimaan veneilykohteet. Minne mennä, mitä palveluita saa mistäkin: ravintolat, ruokapaikat, majoitus, huoltopalvelut.
7 12.7.2017 Kotimaisia uutuusveneitä ja -moottoreita vuoden 2017 tarjonnasta.
8 16.8.2017 Helsingin Uivan venenäyttelyn ennakkokatsaus.
9 13.9.2017 Talvi- ja syyshuolto sekä venesäilytys. Minne vene säilöön - helpot ja nopeat hallipaikat eri puolilta Suomea. Kausihuoltojen tärkeät päätökset: teetkö itse vai ostatko palveluita?
10 18.10.2017 Tee-se-itse-numero: miten tuunaat talvikauden aikana veneen uuteen uskoon. Näin rakennat veneestä pienellä vaivalla ihan uudenlaisen aluksen ensi kaudeksi: tarvikkeet, sisustus, tuunaaminen.
11 15.11.2017 Venematkailu: tulevat koti- ja ulkomaankohteet.
12 13.12.2017 Perämoottorivertailu: tekniikka, testit ja kokemukset.

KIPPARI 4kk kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
Tilaajalahja!
 Tilaa
Muut tuotteet