KOTILÄÄKÄRI 4 nroa määräaikainen tilaus

OTAVAMEDIA OY
Tilaajalahja!
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Määräaikainen tarjous!

Luotettava hyvinvoinnin asiantuntija

Kotilääkäri on jokaisen itsestään ja lähimmäisistään huolehtivan naisen hyvinvointi- ja terveyslehti. 120-vuotias Kotilääkäri arvostaa arkea, mutta kannustaa myös rikkomaan tuttuja rajoja. Kotilääkärin sykkivä sydän on asiantunteva terveysjuttu. Lisäksi mielen ja psyyken asiat, työelämän ilot ja surut, kauneus, liikunta, ruoka ja ravitsemus, ekologisuus sekä itsehoito ovat mukana joka kuukausi.

Kotilääkärissä on luetettavaa hyötytietoa sekä paljon hemmotteluvinkkejä, jotka on räätälöity helpottamaan suomalaisen naisen terveellistä arkea! 

Tilaushinnat:

  • 4 nroa 32,00 € (norm.51,60 €) määräaikainen tilaus

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Kotilääkärin tilauksessa on ollut 5kk:n tauko. Tämä on määräaikainen tilaus, joka päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Kotilääkäri -lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Tilaajalahja toimitetaan postitse noin kolmen viikon kuluessa siitä, kun tilausmaksu on kokonaan maksettu.

Tilaajalahjat lähetetään aina tilauksen tilaaja/maksajalle.

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 11 kertaa vuodessa 

 

Nro Ilmestyy Teema
1 4.1.2017 Tehokkaita tapoja laihduttaa. Virtsankarkailu kuriin. Aikuisiän akne ja hoidot. Syö kevyesti mausta tinkimättä: mausteista apua painonhallintaan.
2 15.2.2017 Flunssakierteen katkaisijat. Näin saat kauniit kädet. Keventäjän avuksi: herkkuja täysjyväkaurasta. Aktiiviloma Maltalla.
3 15.3.2017 10 x apua laihtumiseen. Allergikon hyvät apurit. Herkkuja lihankorvaajista: parhaat uudet ruoka-aineet. Matkamessuideoita terveyslomailijoille.
4 12.4.2017 Selkä kuntoon. Mistä apu alapään eri vaivoihin? Ehosta apteekkituotteilla. Aurinkotuotteiden uudet huiput. Kokeile gluteenitonta: pasta - nuudeliruoat. Kylpylän kautta kesään. Tutkimusnumero.
5 17.5.2017 Vanhan kansan luontaistuotteet. Näin valitset sopivan, turvallisen värivoiteen. Vyötärö takaisin: vauhdita aineenvaihduntaa chilillä.
6 14.6.2017 Hoida jalat kesäkuntoon. Milloin kaihileikkaukseen? Hiusten järkevä kotivärjäys. Kesän kasvisgrillaamisen trendit.
7 12.7.2017 Tietoa ja tuotteita: näin nautit seksistä. Täsmätuotteita kasvojen turvotukseen. Superruokaa marjoista: kuitukuningatar mustaherukka.
8 16.8.2017 Hyvää sydämelle. Käytä fiksusti lisäravinteita. Valitse hyvät kengät vapaa-aikaan ja liikuntaan. Meikkipussin terveysriskit – vanhentuvatko kauneustuotteet? Hyvää liikkujalle: kevyet, proteiinipitoiset keitot.
9 13.9.2017 Apua vaihdevuosiin. Näin saat tuuheammat hiukset. Kauneushoitolan uudet tuotteet ja laitteet. Tutkimusnumero.
10 11.10.2017 Rintasyöpä: uutta tietoa ja hoitoja. Naisellisena syövästä huolimatta: parhaat apurit. 10 keinoa nitistää flunssa. Hyvät hoidot jaloille. Jatka kesää kylpylässä.
11 15.11.2017 Kuivan ihon pelastajat. Koruja herkkäihoiselle ja allergikolle. Funktionaaliseen herkutteluun: joulupöydän pähkinät ja mantelit.

Muut tuotteet