METSÄSTYS JA KALASTUS 4kk määräaikainen tilaus

OTAVAMEDIA OY
Tilaajalahja!
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Määräaikainen tarjous!

Tuore tieto tuo saalista

Metsästys ja Kalastus -lehti tuo lukijoilleen tuoreimman tiedon alalta jokaisen kuukauden alussa. Lehden artikkelit ja teemat ennakoivat ja seuraavat tulevia ja käynnissä olevia jahti- ja kalastuskausia.

Metsästys ja Kalastus jakaa hyödyllistä tuotetietoa. Käyttökokeissa ovat erämiesten aseet, patruunat, kalastusvälineet sekä vaatteet ja varusteet. Niitä kokeillaan käytännössä. Tuotteista mitataan ja punnitaan kaikki, mikä on oleellista käytön kannalta. Vakiopalstat: Kuukauden kuva, Riistamailta ja Kalavesiltä, M&K Erätarinat ja Tarkkana luonnossa vievät lukijat kotonakin luontoon, metsälle ja kalalle. Suurimmat saaliit ja niiden saajat pääsevät lehteen hirvien ja haukien 10-kerhojen sadon esittelyissä.

Tilaushinnat:

  • 4kk 30,00 € (norm.49,00 €) määräaikainen tilaus

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Metsästys ja Kalastus -lehden tilauksessa on ollut 5kk:n tauko. Tämä on määräaikainen tilaus, joka päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro  tilaaja/maksajalle (alkaen Metsästys ja Kalastus -lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Tilaajalahja toimitetaan postitse noin kolmen viikon kuluessa siitä, kun tilausmaksu on kokonaan maksettu.

Tilaajalahjat lähetetään aina tilauksen tilaaja/maksajalle.

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa  

 

Nro Ilmestyy Teema
1 4.1.2017 Puukot ja veitset. Kokeessa: talven kumisaappaat.
2 1.2.2017 Kettujahti. Kokeessa: jalkineiden liukuesteet. Millä kengillä lopputalveen: näillä pysyt pystyssä liukkaalla, kaupungissa ja lenkkipoluilla.
3 1.3.2017 Pilkki. Kokeessa: uudet kiikaritähtäimet hämärään.
4 5.4.2017 Ilmakiväärit. Kokeessa: ilmakiväärit metsästysammunnan harjoitteluun.
5 3.5.2017 Lohi. Kaikki olennainen Suomen tärkeimmän arvokalan pyynnistä: millä varusteilla lohen kimppuun ja miten saat vieheesi järjestykseen. Kokeessa: viehepakit.
6 7.6.2017 Haulikot: kaikki Suomessa myytävät haulikot –luettelo. Kokeessa: aurinkolasit.
7 5.7.2017 Kalaherkut. Kokeessa: kanootin uudet haastajat. Auton katolle tai sisään mahtuvilla kätevillä vesikulkupeleillä pääset liikkumaan ääneti sisävesillä ja lähisaaristoluodoilla kalojen tai bongauslintujen luo.
8 2.8.2017 Metsästyskiväärit: kaikki Suomessa myytävät metsästyskiväärit -luettelo. Kokeessa: uusi elämä kiväärille – piippuvaihtoehdot vertailussa.
9 6.9.2017 Maastoutuminen. Kokeessa: uudet maastokuviot. Katsaus vaatealan väri- ja kuositrendeihin: tällaiset asut ovat nyt kuuminta hottia maastokäyttöön metsästäjille ja vaeltajille.
10 4.10.2017 Hirvijahti. Kaikki olennainen Suomen tärkeimmän suurriistaeläimen pyynnistä: varusteet, välineet, palvelut. Kokeessa: kalastajan käsineet. Mitä on tarjolla kalastajan tai metsästäjän sormien suojaksi: uudet suojaushanskat esittelyssä.
11 1.11.2017 Riistaruoka. Kokeessa: uudet talven lumipuvut. Näillä kuvioilla talveen käsiksi: lintubongarin ja metsästäjän uudet talviasutrendit.
12 5.12.2017 Tarinat ja kirjallisuus. Alan tärkeimmät luettavat tältä ja ensi vuodelta: huvia ja hyötyä talven pimeimpiin hetkiin.

Muut tuotteet