METSÄSTYS JA KALASTUS 15kk kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Tarjous 12kk+3kk -61%!

Tuore tieto tuo saalista

Metsästys ja Kalastus -lehti tuo lukijoilleen tuoreimman tiedon alalta jokaisen kuukauden alussa. Lehden artikkelit ja teemat ennakoivat ja seuraavat tulevia ja käynnissä olevia jahti- ja kalastuskausia.

Metsästys ja Kalastus jakaa hyödyllistä tuotetietoa. Käyttökokeissa ovat erämiesten aseet, patruunat, kalastusvälineet sekä vaatteet ja varusteet. Niitä kokeillaan käytännössä. Tuotteista mitataan ja punnitaan kaikki, mikä on oleellista käytön kannalta. Vakiopalstat: Kuukauden kuva, Riistamailta ja Kalavesiltä, M&K Erätarinat ja Tarkkana luonnossa vievät lukijat kotonakin luontoon, metsälle ja kalalle. Suurimmat saaliit ja niiden saajat pääsevät lehteen hirvien ja haukien 10-kerhojen sadon esittelyissä.

Tilaushinnat:

  • 12kk + 3kk 69,00 € (norm.174,75 €) kestotilausHuom. tarjoukseen ei sisälly tavara-tilaajalahjaa!

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Metsästys ja Kalastus -lehden tilauksessa on ollut 5kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu tilatun kauden jälkeen automaattisesti kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta. 

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Metsästys ja Kalastus -lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa  

 

Nro Ilmestyy Teema
1 4.1.2017 Puukot ja veitset. Kokeessa: talven kumisaappaat.
2 1.2.2017 Kettujahti. Kokeessa: jalkineiden liukuesteet. Millä kengillä lopputalveen: näillä pysyt pystyssä liukkaalla, kaupungissa ja lenkkipoluilla.
3 1.3.2017 Pilkki. Kokeessa: uudet kiikaritähtäimet hämärään.
4 5.4.2017 Ilmakiväärit. Kokeessa: ilmakiväärit metsästysammunnan harjoitteluun.
5 3.5.2017 Lohi. Kaikki olennainen Suomen tärkeimmän arvokalan pyynnistä: millä varusteilla lohen kimppuun ja miten saat vieheesi järjestykseen. Kokeessa: viehepakit.
6 7.6.2017 Haulikot: kaikki Suomessa myytävät haulikot –luettelo. Kokeessa: aurinkolasit.
7 5.7.2017 Kalaherkut. Kokeessa: kanootin uudet haastajat. Auton katolle tai sisään mahtuvilla kätevillä vesikulkupeleillä pääset liikkumaan ääneti sisävesillä ja lähisaaristoluodoilla kalojen tai bongauslintujen luo.
8 2.8.2017 Metsästyskiväärit: kaikki Suomessa myytävät metsästyskiväärit -luettelo. Kokeessa: uusi elämä kiväärille – piippuvaihtoehdot vertailussa.
9 6.9.2017 Maastoutuminen. Kokeessa: uudet maastokuviot. Katsaus vaatealan väri- ja kuositrendeihin: tällaiset asut ovat nyt kuuminta hottia maastokäyttöön metsästäjille ja vaeltajille.
10 4.10.2017 Hirvijahti. Kaikki olennainen Suomen tärkeimmän suurriistaeläimen pyynnistä: varusteet, välineet, palvelut. Kokeessa: kalastajan käsineet. Mitä on tarjolla kalastajan tai metsästäjän sormien suojaksi: uudet suojaushanskat esittelyssä.
11 1.11.2017 Riistaruoka. Kokeessa: uudet talven lumipuvut. Näillä kuvioilla talveen käsiksi: lintubongarin ja metsästäjän uudet talviasutrendit.
12 5.12.2017 Tarinat ja kirjallisuus. Alan tärkeimmät luettavat tältä ja ensi vuodelta: huvia ja hyötyä talven pimeimpiin hetkiin.

Muut tuotteet