SPORT 6kk 5 nroa + 1 nro kestotilaus

SANOMA MEDIA FINLAND OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Liikunnan ja hyvä olon lifestyle-lehti

Sport esittelee runsaasti uusia tuotteita ja lajeja, kertoo sporttimuodin ja kauneuden viimeisimmät uutuudet, antaa täsmäohjeita liikuntaan ja ravitsemukseen sekä kertoo uusimmat trendit. Kohderyhmän naiset liikkuvat säännöllisesti, ovat aktiivisia, suhtautuvat myönteisesti mainontaan ja shoppailevat mielellään. He myös valitsevat mieluusti erilaisia teemamatkoja, haluavat voida hyvin ja liikkua myös lomillaan. Sport -lehdessä tehdään asiat hyväntuulisella ja aktiivisella otteella!
 
Kun kohderyhmäsi on aktiiviset, liikunnalliset ja hyvää oloa tavoittelevat naiset, valitse Sport. Kohderyhmämme on kiinnostunut trendeistä, haluaa elämyksiä ja tietoa ja tukea valinnoilleen sekä tehokkaita ja toimivia vinkkejä. Monelle Sport on henkilökohtainen personal trainer, joka antaa energiaa, elämyksiä, innostaa ja tukee. Shoppailu ja uuden kokeilu ovat kohderyhmälle tärkeitä.

Tilaushinnat:

  • 6kk 5 nroa + 1 nro 49,50 € uusi kestotilaus

Uuden tilaajan tarjoukseen kuuluu 1 ylimääräinen numero. Tarjous on voimassa tilaajalle, jolla ei ole voimassaolevaa tilausta Sport -lehdestä tai tilauksen päättymisestä on kulunut vähintään 4 kuukautta.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa Sanoma Magazines Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 10 kertaa vuodessa  
 
Nro Ilmestyy Teema
1 13.01.2017 Kohti unelmien kuntoa: tehostartti uuteen vuoteen, Uudet sporttitrendit, Dieettien ansat.
2 10.02.2017 Polta rasvaa ja paranna peruskuntoa, pidä kiinni motivaatiosta, uutuuslajit testissä, sporttaajan vegevalinnat.
3 17.03.2017 Juoksukauden avaus: parhaat vinkit ja varusteet, lisää mielenvoimaa, mitä lisäravinteita todella tarvitset?
4 21.04.2017 Pyöräilyekstra, tehoa aineenvaihduntaan, treenaajan välipalat.
5 02.06.2017 Kiinteydy kesäksi: treenaa ja syö itsesi timmiksi. Näin saat sopivasti itsekuria. Sileän kropan hoito-ohjeet.
6 14.07.2017 Liiku oikein, vältä vaivat. Täydellisen loman resepti: treeniä ja lepoa. Sporttaajan helpot kesäherkut.
7 11.08.2017 Keskivartalo kuosiin. Lisää tehoa lenkille. Kevennä fiksusti.
8 22.09.2017 Vähennä stressiä treenillä ja ravinnolla. Löydä oma ruokavalio, syksyn upea sporttimuoti.
9 27.10.2017 Energia-bootcamp: liiku ja syö virkeämpi olo.
10 01.12.2017 Kehonhuoltoekstra.
Muut tuotteet