• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehtitarjous 12kk+3kk -61%!

Hyötyä ja elämyksiä kaikille veneilijöille

Voit lukea Venelehteä digilehtenä, jos sinulla on voimassaoleva Venelehden kestotilaus. Lue kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen nettiselaimella – missä ikinä liikutkin.

Vene-lehti on jokaisen vesilläliikkujan tietolähde. Vene-lehti auttaa veneilijöitä saamaan enemmän iloa ja hyötyä omasta veneestään ja veneilyelämästä kertomalla ja testaamalla veneitä, varusteita ja moottoreita, esittelemällä ja arvioimalla satamia. Vene-lehden avulla veneilijä tietää, mitä suomalaisessa – ja ulkomaisessa – veneilyelämässä tapahtuu.

Talvisaikaan Vene-lehti antaa veneilijälle uusia ajatuksia tulevista venematkoista ja veneeseen liittyvistä kehittämiskohteista. Se tarjoaa elämyksiä veneilyyn silloin, kun omat elämykset odottavat jäiden lähtöä. Vene-lehti kertoo myös veneilyn ympäristöön ja ympäröivän yhteiskunnan veneilyyn vaikuttavista tekijöistä.

Tilaushinnat:

  • 12kk + 3kk 64,90 € (norm.165,35 €) kestotilausHuom. tarjoukseen ei sisälly tavara-tilaajalahjaa!

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Vene-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu tilatun kauden jälkeen automaattisesti kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta. 

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Vene-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Digilehden saa käyttöön kirjautumalla Vene-lehden digipalveluun. Kirjautumiseen tarvitaan asiakasnumero, joka löytyy lehden takakannesta/laskusta. Digilehden lukuoikeus on voimassa painetun lehden tilausjakson ajan.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa 

 

Nro Ilmestyy Teema
1 4.1.2017 Venevarusteet ja varusteuutuudet.
2 1.2.2017 Veneilykatsaus 2017. Suuri Venemessunumero.
3 8.3.2017 Vene-elektroniikan uutuudet.
4 5.4.2017 Keväthuolto, maalitrendit, takila. Kunnostuksen ABC: muistilistat konkareille ja vasta-alkajille.
5 3.5.2017 Satamanumero: suosikit ja nousevat satamauutuudet. Minne mennä nyt, mitä uutta klassikkokohteessa, mitä palveluita tarjolla.
6 31.5.2017 Veneilykesä: polttoaineasemat, tapahtumakalenteri, sääopas.
7 5.7.2017 Kalastus, saariston gourmet, helpot kalavinkit. Meren antimet pannulle: millä välineillä kokkaat veneoloissa, missä satamassa syöt parhaiten.
8 9.8.2017 Katsaus loppuvuoden veneuutuuksiin, kotimaiset uutuusmallit.
9 6.9.2017 Moottorin talvihuolto, pesuaineet ja -vahat. Puhdistusvinkit. Kohti talvea: näin varmistat, että veneesi pysyy kunnossa.
10 4.10.2017 Venesähköt. Veneen sähköjen suunnittelu, asennusniksit. Mitä helpottavia piuhanveto- ja laiteasennustöitä pitää tehdä juuri nyt?
11 8.11.2017 Talvikauden tärkeimmät muistettavat, säilytyspaikat, vertailut. Minne vene säilöön: viime hetken hätäsijoituspaikat ja palvelut.
12 7.12.2017 Venematkailua ja matkaveneilyä koti- ja ulkomailla.

VENE 15kk kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
 Tilaa
Muut tuotteet