VOI HYVIN 3 nroa kestotilaus

A-LEHDET OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Opas hyvään oloon!

Voi Hyvin on onnellisen elämäntavan lehti, joka tarjoaa konkreettisia vinkkejä muodikkaan pehmeään elämäntapaan ja antaa vaihtoehtoisen näkökulman terveyteen ja kauneuteen, ravitsemukseen, liikuntaan ja hyvinvointiin. Voi Hyvin antaa vähintään 101 ideaa onnelliseen elämään joka numerossa.

Joka numerossa 101 ideaa onnelliseen elämään.

Tilaushinnat:

  • 3 nroa 23,50 € (norm.23,70 €) kestotilaus

Huomioithan alkamisaikaa / nroa  valitessa että tilaus ei voi alkaa takautuvasti. Tilaus voi alkaa yleisesti 2-3 viikon sisällä. Mikäli tilaus ei ehdi alkamaan valitusta ajankohdasta, siirtyy alkamishetki automaattisesti seuraavaan mahdolliseen ilmestymisajankohtaan. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa A-Lehdet Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 10 kertaa vuodessa

 

Nro Ilmestyy Teema
1 18.01.2017 Terveyttä talveen. Ravintolisät. Talviliikunta + varusteet. Painonpudotus. Raudanlähteet. Kosteuttavat ihonhoitotuotteet. Apteekkikosmetiikan uutuudet. Jooga.
2 22.02.2017 Vatsan hyvinvointi. Suolisto kuntoon. Maitohappobakteerit. Intiimivaivat. Gluteenittomat reseptit ja tuotteet. Yövoiteet ja naamiot. Mindfulnessin ABC.
3 29.03.2017 Liikuntaekstra. Treenitossut. Kivennäisaineet. Terveelliset hedelmät. Vastaisku allergioille - siedätys ja tuotteet. Kotijumppa ja välineet. Kevään uusi värikosmetiikka. Näin vähennät stressiä ja särkyä. Uudet hoitolahoidot.
4 03.05.2017 Hyvinvointilomat.Tehoyrtit ja villivihannekset. Onko kollageenista apua? Jalat ja iho kesäkuntoon. Aurinkosuojat, -puuterit ja poskipunat. Intiimihygienia. Vaellusreitit ja hyvinvointimatkat. Juhlareseptit: gluteeniton ja vege. Intuitio.
5 07.06.2017 Keskikesän juhlat. Kesäviinit, savustus ja grillaus. Luontoliikkujan varusteet. Puutarhan terveysruoat. Näistä ruoista sydän tykkää. Rasvahappovalmisteet. Ehkäise intiimivaivat. Kesäjuhlameikki. Vartalovoiteet apteekista ja kosmetiikkahyllystä. Aistikkuus ja intohimo.
6 19.07.2017 20 luonnon omaa teholääkettä + ravintolisät. Leivonta marjoista. Pyöräilijän varusteet. Matka-apteekki. Itsehoito ja suosikkituotteet. Mökkituliaiset. Kauneuden luonnonkosmetiikka. Kukka- ja väriterapiaa. Hengitä oikein.
7 23.08.2017 Lempeä liikunta. Sisäliikunta + lajit ja välineet. Vertailussa liikuntakeskusten uutuuslajit. Treenivaatteet. Silmien hyvinvointi. Apteekkikosmetiikan helmet. Omat treenijuomat + kaupan tuotteet. Hiusten kotivärit. Monikäyttöinen kaura.
8 27.09.2017 Ikääntyminen. Anti-age tuotteet, kosmetiikka + kaunistavat ravintolisät. Vaihdevuodet. Nujerra talvimasennus. Pähkinät + siemenet. Proteiinilähteet. Rentoutus ja uni. Syksyn kuntolomat. Vihasta myötätuntoon.
9 01.11.2017 Virkeyttä vitamiineista. Limakalvojen kuivuus. Hampaiden kotihoito, välineet + aineet. Juhlakampaukset. Kierrättäminen.
10 13.12.2017 Läheisyys ja lämpö. Suklaat ja viinit. Hyvinvointilahjat + lahjakortit. Kirjat. Erikoiskahvit + kahvikeittimet. Kuntomittarit kotiin ja lenkille. Couperosa. Joulumausteet. Kierrätä hyvää.

Muut tuotteet