MAASEUDUN TULEVAISUUS 12kk 150 nroa + 3kk kestotilaus

VIESTILEHDET OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Uuden tilaajan lehtitarjous!

Maaseudun lehti

Maaseudun Tulevaisuus on kolme kertaa viikossa ilmestyvä, maaseudun elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin keskittyvä erikoissanomalehti. Se kertoo tuoreeltaan myös politiikan ja talouden uutiset taustoineen.

Maaseudun Tulevaisuuden liitteinä ilmestyvät kerran kuussa Suomalainen Maaseutu (ilm.12 kpl/vuosi) sekä kuukausiliite Kantri (ilm.11 kpl/vuosi). Kantri kertoo maaseudun elämästä, ihmisistä ja ilmiöistä. Suomalainen Maaseutu -lehdessä on mm. noin 2 000 ilmoituksen Maatalouspörssi.

Lehden ilmestyy 3 kertaa viikossa ja ilmestymispäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai.

Uuden tilaajan tarjous on voimassa tilaajalle, jolla ei ole voimassaolevaa tilausta Maaseudun Tulevaisuus -lehdestä tai lehden edellisen tilausjakson päättymisestä on kulunut vähintään 4 kuukautta.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Kestotilauksen laskuttaa Viestilehdet Oy ja laskun maksu on aina 1.erässä!

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 152 kertaa vuodessa

Muut tuotteet