kukkonen_20170321112608

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelu palvelee arkisin ma-pe klo 9.00-14.00 välisenä aikana numerossa 03 8737 700 ja sähköpostilla.

1.10.2023 lähtien tilaaminen normaalilla, takautuvasti maksettavalla, laskulla ei ole enää mahdollista netin kautta uuden lain myötä. Tällä hetkellä tilaustapana on osassa tilauksissa ainoastaan sähköpostilla tai puhelimitse tilaaminen. Osassa tilauksissa on myös mahdollisuus tilata ei-sitovalla ennakkolaskulla.

Ennen yhteydenottoa varmistakaa että olette tilanneet lehden ja/tai saaneet laskun Lehtitoimisto Kukkoselta. Mikäli tilaustietojanne ei meiltä löydy, emme voi käsitellä lehtitilauksenne tilausmuutoksia. Me emme ole lehtikustantajien asiakaspalvelu. Tällöin teidän tulee ottaa yhteyttä tilauksen välittäjään tai tilaamanne lehden asiakaspalveluun.
   
Jos ette muista mistä olette tilanneet lehtenne ottakaa suoraan yhteyttä kyseisen lehden kustantajan asiakaspalveluun. Kustantajan asiakaspalvelun yhteystiedot löydätte esim. tilatusta lehdestä tai kustantajan/lehden kotisivulta. 

Peruutukset:

Sanoma Media Finland Oy:n lehtien peruutukset pitää asiakkaan tehdä suoraan kustantajan asiakaspalveluun. Muutos koskee seuraavia lehtiä: Aku Ankka, ET-lehti, ET-Terveys, Gloria, Glorian Koti, Glorian ruoka&viini, Hyvä Terveys, Kodin Kuvalehti, Matkaopas, Meidän Perhe, Me Naiset, Prinsessa, Rakennuslehti, Sport, Suuri Käsityö, Tiede ja Vauva.

Lehtien Alibi, Anna, Deko, Erä, Hymy, Kanava, Kippari, Kotiliesi, Kotiliesi Käsityö, Kotilääkäri, Koululainen, Maalla, Metsästys ja Kalastus, Parnasso, TM Rakennusmaailma, Seura, Seura Superristikot, Suomen Kuvalehti, Tekniikan Maailma, Vauhdin Maailma, Vene ja Vivan tilausten peruutukset, osoitteemuutokset jne tulee tehdä suoraan Otavamedia Oy:n asiakaspalveluun.