GLORIAN KOTI

Laatua ja elämyksiä kannesta kanteen

Hiveleekö kaikki kaunis silmiäsi? Haluatko sisustaa persoonallisesti, oman makusi mukaan? Seuraatko mielelläsi sisustamisen uusimpia tuulia? Oletko laatutietoinen ja kriittinen kuluttaja? Luetko mielelläsi siitä, mitä muut ajattelevat asumisesta? Onko sinulla sisustusunelmia? Teetkö nojatuolimatkoja? Jos vastasit edes osaan kysymyksistä myöntävästi, et voi olla ilman Glorian Kotia.

Glorian Kodin jokainen numero on täynnä juttuja, jotka kannustavat sinua toteuttamaan unelmasi. Vinkkejä antavat niin taitavat sisustustoimittajamme kuin muut lukijat. Autamme sinua tekemään kodistasi paikan, jossa asut ja voit hyvin.

Viemme sinut unohtumattoman kauniisiin koteihin ja muihin inspiroiviin paikkoihin, kuten hotelleihin, kahviloihin ja ravintoloihin sekä sisustusmatkoille eri puolille maailmaa.

Kerromme enemmän tarinoita kiinnostavista ihmisistä ja asumisen ilmiöistä. Tiedät avullamme, kuka suunnittelee ja valmistaa huonekalusi, kuka piirtää verhojesi kuosit ja muotoilee lounaskattauksesi astiat.

Tiedät, millaisella vuoteella sinun kannattaa nukkua ja millainen lattia sopisi uuteen kylpyhuoneeseesi. Me selvitämme puolestasi, mikä sohva kestää jopa sukupolvelta toiselle.

Glorian Koti on Suomen ainoa sisustuslehti, joka kattaa erilaiset sisustustyylit modernista perinteiseen ja niukasta runsaaseen ja romanttiseen. Me kerromme, miten kehität omaa tyyliäsi ja saat kotisi näyttämään yhä viihtyisämmältä.

Arvostamme korkeaa laatua, mutta olemme sitä mieltä, että kaunista kotia ei saa välttämättä suurellakaan summalla. Siihen tarvitaan myös hyvää makua ja aika lailla rohkeutta. Meidän seurassamme uskallat ylittää rajasi. 

GLORIAN KOTI 6kk 6/5 nroa + 1 nro kestotilaus

GLORIAN KOTI 12kk 12/11 nroa + 1 nro kestotilaus

GLORIAN KOTI 6kk 6/5 nroa määräaikainen tilaus

GLORIAN KOTI 12kk 12/11 nroa määräaikainen tilaus