KODIN KUVALEHTI

Tuhti lukupaketti

Jokainen numero rakentuu vahvoista tarinoista ja kauniista kuvista. Lehden henkilöhaastattelut ja reportaasit ovat ykkösluokkaa: ne imaisevat lukijan mukaansa ensimmäisestä lauseesta lähtien.

Lehden palkitut toimittajat löytävät kiinnostavimmat aiheet ja ihmiset ja he kirjoittavat näistä aiheista tavalla, joka liikuttaa, puhuttaa ja jättää vahvoja muistijälkiä. Asumisen sivuilla Kodin Kuvalehti esittelee kauniita koteja ja persoonallisia sisustuksia, tarjoilee sisustusvinkkejä sekä tee se itse -ideoita.

Keväästä syksyyn lehti esittelee myös kukkaloistoa, kauniita puutarhoja ja intohimoisimpia kotipuutarhureita. Lehden sesonkipaketeista, kuten joulu ja pääsiäinen, lukija saa kaiken kaipaamansa.

Ruokaosion selkäranka on reseptiikassa. Kodin Kuvalehden reseptit ovat innostavia, ne saavat jokaisessa kotikokin syttymään.

Seuraamme tarkasti vuosikelloa ja nostamme lehdessä esille juuri ajankohtaisia aiheita, kuten keväällä juhlabuffan ja jouluna aattoillan menyyn. Esittelemme ruokauutuuksia ja -trendejä, intohimoisia ruokaihmisiä ja eri ruokakulttuureita.

Muotijutuissa  toimittajamme antavat hyödyllisiä pukeutumisvinkkejä eri vartalotyypeille. Juttujen malleina toimivat Kodin Kuvalehden lukijat eri puolilta Suomea.

KODIN KUVALEHTI 6kk 12 nroa kestotilaus

KODIN KUVALEHTI 12kk 24 nroa + 2kk 4 nroa kestotilaus

KODIN KUVALEHTI 6kk 12 nroa määräaikainen tilaus

KODIN KUVALEHTI 12kk 24 nroa määräaikainen tilaus