TIEDE

Uteliaan ihmisen valinta

Tiede on asiaviihteen ystävän ykkösvalinta. Suomen suurin yleistajuinen tiedelehti tarjoaa sinulle kerran kuussa rautaisannoksen huvia, hyötyä ja ahaa-elämyksiä. Lehti tuntee tieteen trendit ja kertoo senkin, mikä on vasta nurkan takana.

Haluatko näköalapaikan tieteen saavutuksiin, löytöihin ja läpimurtoihin? Kaipaatko pureksittavaa uteliaille aivoille? Upeasti uudistuneen Tiede-lehden lukijana nautit ainutlaatuisesta tiedosta ja tuoreista näkökulmista ja koet oivaltamisen iloa. Hunajaa hoksottimille kerran kuussa!

Suomen suurin tiedelehti on aina ajassa kiinni. Poimimme jokaiseen numeroon kuumimmat uutiset ja esittelemme niiden taustat. Tunnemme tieteen trendit ja kerromme senkin, mikä on vasta tulossa.

Tiede-lehden lukijana pääset kiinni tietoon, jota et muualta saa oli sitten kyse lääketieteestä tai psykologiasta, historiasta tai huipputekniikasta  - selkeässä ja helposti omaksuttavassa muodossa.

Tiedon luotettavuuden takaavat suomalaiset eturivin tutkijat, jotka ovat kuuluneet lehden taustavoimiin jo sen perustamisesta asti, vuodesta 1980.

TIEDE 6kk 7 nroa + 1 nro kestotilaus

TIEDE 12kk 14 nroa + 1 nro kestotilaus

TIEDE 6kk 7 nroa määräaikainen tilaus

TIEDE 12kk 14 nroa määräaikainen tilaus