Gluteenittoman ei tarvitse tarkoittaa yksipuolista, vaan leivonnaiset voivat olla makoisia ja mielikuvituksellisia. Gluteeniton Leivonta -lehden herkulliset reseptit mahdollistavat täydelliset makuelämykset myös erikoisruokavaliota noudattavalle. Helpot ohjeet tekevät leipomisesta vaivatonta ja mukavaa. Gluteeniton Leivonta -lehden herkut maistuvat taatusti ihan kaikille, joten niitä voi kattaa pöytään runsaamminkin.
Täytekakut, kahvikakut, monenlaiset piiraat sekä usean sortin pikkuleivät ja makeiset täydentävät arkea ja juhlaa. Jokaisessa numerossa on lisäksi runsaasti leipäohjeita. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä uutuuslehti huomioi myös leivonnan ajantasaiset trendit, esittelee uudet tuotteet ja ideat sekä antaa vinkkejä gluteenittomaan arkeen. Gluteeniton Leivonta – maistuvat leivonnaiset ja helpot reseptit sekä tuotevinkit ja ajankohtaiset ideat.
Gluteeniton Leivonta -lehti loppunut. Viimeinen lehti, numero 1/2020, joka ilmestyy 5.2.2020.