TALOMESTARI 12kk 5 nroa kestotilaus

KARPRINT KY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Talomestari on omakotiasujan hyötylehti. Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä Talomestari tarjoaa tietoa ja vinkkejä kodin kunnostukseen & remontointiin, energiaratkaisuihin, sisutukseen ja turvallisuuteen. Talomestari on myös erinomainen idealehti uuden kodin rakentajalle.

Uusille tilaajille lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Vanhoille asiakkaille lasku lähetetään jälkikäteen lehtitilauksen alettua.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

2021  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 5 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 12 Lämpö & energia - sisäremontit ja energiavalinnat. Energian säästö. Uusituvan energian ratkaisut. Lämmitysjärjestelmät. Tulisijat. Ilmanvaihto. Ovet, ikkunat, lasitukset. Turvallinen puun kaato.
2 Viikko 20 Kodin kunnostus ja remontointi, piharakentaminen - terassilastukset. Katot. Sadevesijärjestelmät ja salaojat. Hulavedet talteen. Putkistot. Pintaremontti. Suunnittelu ja palvelut. Pienet pakettitalot 60-100m2. Suuri talon ja piharakennusten maalausnumero. Hyötypuutarha. Puutarhakoneet, työkalut ja tarvikkeet. Pihan rakennukset ja kalusteet. Kivetykset.
3 Viikko 25 Meidän sauna - piharakennukset. Erilaiset laiturit. Kiukaat. Saunan materiaalit ja tarvikkeet. Pihasaunat. Kylpytynnyrit, porealtaat ja uima-altaat. Suosituimmat mökkitakat. Saunatapahtumat ja yleiset saunat. Saunaterapiat ja -hoidot. Katot.
4 Viikko 37 Turvallisuus & rakentaminen - uudisrakentaminen. Suunnittelu. Talopaketit. Paloturvallisuus. Valvontalaitteet ja hälyttimet. Vakuutukset. Rakentamisen rahoitus. Vinkit energiansäästöön. Älykodit ja modernit kodinkoneet. Erilaiset mobiilisovellukset kodin valvontaan. Ulkovalaisimet. Sisäilmaongelmat. Pienpuhdistamot.
5 Viikko 44 Sisustus & kodin talvi - älykeittiö hallitaan kännykällä. Pintamateriaalit. Keittiö & kylpyhuone. Valaisimet. Kodin koneet & laitteet. Puhdas koti. Talon joulu. Joulusauna. Hybridilämmitys. Jätehuolto. Kodinkoneet. Kylpyhuoneet.
2020  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 9 Lämpö & Energia
2 Viikko 15 Kodin Kunnostus Ja Remontointi
3 Viikko 22 Piharakentaminen
4 Viikko 26 Meidän Sauna
5 Viikko 38 Turvallisuus & Rakentaminen
6 Viikko 46 Sisustus & Kodin Talvi
Muut tuotteet