TALOMESTARI 3/2 nroa kestotilaus

KARPRINT OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Talomestari on omakotiasujan hyötylehti. Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä Talomestari tarjoaa tietoa ja vinkkejä kodin kunnostukseen & remontointiin, energiaratkaisuihin, sisutukseen ja turvallisuuteen. Talomestari on myös erinomainen idealehti uuden kodin rakentajalle.

Tilaajalle lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtimyynti Kukkonen Ay.

2023  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 3/2 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1-2 Viikko 14 Lämpö & energia, kodin kunnostus, piharakentaminen ja sauna. Sisäremontit ja energiavalinnat. Uusiutuvat energiaratkaisut. Lämmitysjärjestelmät. Ovet, ikkunat, lasitukset sekä tulisijat. Sadevesijärjestelmät, salaojat, katot, terassit, putkistot. Kodin pintaremontit. Pienet pakettitalot. Talon maalaussuunnitelma & maalaus. Puutarhakoneet ja tarvikeet. Pihan rakennukset ja kalusteet, kivetykset. Laiturit & kiukaat. Saunan materiaalit ja tarvikkeet. Pihasauna. Kylpytynnyrit, porealtaat ja uima-altaat. Mökkitakat. Katot.
3 Viikko 40 Sisustus, rakentaminen & turvallisuus. Uudisrakentaminen, suunnittelu, talopaketit. Valvontalaitteet ja hälyttimet. Vakuutukset. Rakentamisen rahoitus. Vinkit energiansäästöön. Älykodit ja modernit kodinkoneet. Mobiilisovellukset avuksi kodin valvontaan. Ulkovalaisimet. Pintamateriaalit. Keittiö / kylpyhuone. Valaisimet. Hybridilämmitys. Kodinkoneet. Joulu - jouluostokset, joulun sisustaminen & remontointi ja joulutunnelma. Talven tulo, takat, lämmittimet ja puhaltimet, irtopatterit, tulisijat, kakluunit, ilmalämpöpumput.
2022  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 3 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 12 Lämpö & energia. Sisäremontit ja energiavalinnat. Uusiutuvat energiaratkaisut. Lämmitysjärjestelmät. Ovet, ikkunat, lasitukset sekä tulisijat.
2 Viikko 20 Kodin kunnostus ja piharakentaminen. Sadevesijärjestelmät, salaojat, katot, terassit, putkistot. Kodin pintaremontit. Pienet pakettitalot. Talon maalaussuunnitelma & maalaus. Puutarhakoneet ja tarvikeet. Pihan rakennukset ja kalusteet, kivetykset. Laiturit & kiukaat. Saunan materiaalit ja tarvikkeet. Pihasauna. Kylpytynnytirt, porealtaat ja uima-altaat. Mökkitakat. Katot.
3 Viikko 37 Sisustus ja rakentaminen. Uudisrakentaminen, suunnittelu, talopaketit. Valvontalaitteet ja hälyttimet. Vakuutukset. Rakentamisen rahoitus. Vinkit energian säästöön. Älykodit ja modernit kodinkoneet. Mobiilisovellukset avuksi kodin valvontaan. Ulkovalaisimet. Pintamateriaalit. Keittiö / kylpyhuone. Valaisimet. Hybridilämmitys. Kodinkoneet.
2021  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 5 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 12 Lämpö & energia - sisäremontit ja energiavalinnat. Energian säästö. Uusituvan energian ratkaisut. Lämmitysjärjestelmät. Tulisijat. Ilmanvaihto. Ovet, ikkunat, lasitukset. Turvallinen puun kaato.
2 Viikko 20 Kodin kunnostus ja remontointi, piharakentaminen - terassilastukset. Katot. Sadevesijärjestelmät ja salaojat. Hulavedet talteen. Putkistot. Pintaremontti. Suunnittelu ja palvelut. Pienet pakettitalot 60-100m2. Suuri talon ja piharakennusten maalausnumero. Hyötypuutarha. Puutarhakoneet, työkalut ja tarvikkeet. Pihan rakennukset ja kalusteet. Kivetykset.
3 Viikko 25 Meidän sauna - piharakennukset. Erilaiset laiturit. Kiukaat. Saunan materiaalit ja tarvikkeet. Pihasaunat. Kylpytynnyrit, porealtaat ja uima-altaat. Suosituimmat mökkitakat. Saunatapahtumat ja yleiset saunat. Saunaterapiat ja -hoidot. Katot.
4 Viikko 37 Turvallisuus & rakentaminen - uudisrakentaminen. Suunnittelu. Talopaketit. Paloturvallisuus. Valvontalaitteet ja hälyttimet. Vakuutukset. Rakentamisen rahoitus. Vinkit energiansäästöön. Älykodit ja modernit kodinkoneet. Erilaiset mobiilisovellukset kodin valvontaan. Ulkovalaisimet. Sisäilmaongelmat. Pienpuhdistamot.
5 Viikko 44 Sisustus & kodin talvi - älykeittiö hallitaan kännykällä. Pintamateriaalit. Keittiö & kylpyhuone. Valaisimet. Kodin koneet & laitteet. Puhdas koti. Talon joulu. Joulusauna. Hybridilämmitys. Jätehuolto. Kodinkoneet. Kylpyhuoneet.
2020  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 9 Lämpö & Energia
2 Viikko 15 Kodin Kunnostus Ja Remontointi
3 Viikko 22 Piharakentaminen
4 Viikko 26 Meidän Sauna
5 Viikko 38 Turvallisuus & Rakentaminen
6 Viikko 46 Sisustus & Kodin Talvi
Muut tuotteet