• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehtitarjous!

Voit lukea Erää digilehtenä, jos sinulla on voimassaoleva Erän kestotilaus. Lue kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen nettiselaimella – missä ikinä liikutkin.

Erä kertoo parhaimmista pyyntimuodoista, hyvistä kalakohteista ja toimivimmista välineistä. Monesti pienelläkin kalastustyylin muutoksella, yksittäisen välineen virittämisellä tai uuden taidon omaksumisella on suurta merkitystä saaliin määrän ja laadun parantumiseen. Erä tarjoaa myös laajan kirjon suomalaisten retkeilijöiden kokemukseen perustuvaa väline- ja retkikohdetietoa.

Eniten rahanarvoista hyötyä lukijat saavat Erän ainutlaatuisen laajoista vertailutesteistä, kun he pystyvät kohdistamaan omat välinehankintansa entistä järkevämmin joko huippulaadukkaisiin testivoittajiin tai hinta/laatusuhteeltaan edullisiin hyvä ostos -tuotteisiin.

Lehden avustajakunnan pääosan muodostavat eri alojen asiantuntijat ja ammattimaisesti toimivat kalastus- ja eräoppaat, joiden tehtävänä on antaa joka numerossa runsaasti rakennuspuita lukijan omien tietojen ja taitojen jatkuvaan kartuttamiseen.
 

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Erä-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu tilatun kauden jälkeen automaattisesti kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta.

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Erä-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Tilaajalahja (tavara) lähetetään tilaajalle noin 3 viikon kuluessa siitä, kun tilausmaksu on kokonaan maksettu, ellei toisin mainita lahjan toimitusajasta. Noutamatta jääneitä lahjoja ei lähetetä uudelleen.

Tilaajalahjoja on rajallinen määrä. Otavamedia Oy pidättää oikeuden toimittaa tuotteen tilalle toisen vastaavan tuotteen, mikäli kysyntä ylittää varattujen tilaajalahjojen määrän.

Tilaajalahjoja (tavarat) ei lähetetä ulkomaille eikä Ahvenanmaalle.

Tilaajalahjat lähetetään aina tilauksen tilaaja/maksajalle.

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Digilehden saa käyttöön kirjautumalla Erä-lehden digipalveluun. Kirjautumiseen tarvitaan asiakasnumero, joka löytyy lehden takakannesta/laskusta. Digilehden lukuoikeus on voimassa painetun lehden tilausjakson ajan.

Huom. painetun lehden tilauksen toimitusaika on 2 viikkoa eli tilaus voi alkaa aikaisintaan 14 päivän kuluttua tilaushetkestä.

Katso tarkemmat Tilaus- ja käyttöehdot Otavamedia Oy:n sivuilta.

 
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 8.1.2020 Pilkkiminen ja pilkkivälineet. Pilkkitekniikoita ja välineitä. Opas maastoyöpymiseen talvella.
2 5.2.2020 Kala 20 -kisa käynnistyy. Testissä talvikäyttöön sopivat makuualustat.
3 11.3.2020 Kevätjäille ja luontoon. Testissä pilkkijän kaikuluotaimet ja opas retkeilijän matka-apteekin tekoon.
4 15.4.2020 Varusteiden erikoisnumero. Kauden varusteuutuudet retkeilyyn ja kalastukseen. Testissä kylmän sään hanskat ja elävää kuvaa vedestä lähettävät kaikuluotaimet.
5 13.5.2020 Avoveteen. Opas hauen heittokalastukseen ja isojen kalojen vapautukseen niin, että kala ei vahingoitu.
6 10.6.2020 Kesäkalastusnumero ja perho-ekstra. Miten kalastaa mökkihaukea ja ahventa tai lohikaloja perholla seisovasta vedestä. Testissä mikrojigivavat.
7 8.7.2020 Jokamiehen Erä. Testissä edulliset haspelikelat ja opas hellevaellukseen.
8 12.8.2020 Retkeilyn ja vaeltamisen erikoisnumero. Testissä järeät rinkat ja opas kasvisruokien käyttöön eräretkellä.
9 9.9.2020 Eräelektroniikka. Testissä GPS-kelloja retkeilijöille ja kalastajille. Otsalamppujen testi.
10 14.10.2020 Eräruokien erikoisnumero. Kuinka saaliista saa loihdittua herkkuja?
11 18.11.2020 Retkeily- ja kalastuskohteet ulkomailla. Vuorovesikalastusta Kanadassa, popperikalastusta Floridassa ja retkeilyä kiven heiton päässä New Yorkista, Catskillsin vuoristoalueella.
12 16.12.2020 Katsaus taaksepäin, mitä kaikkea olemme vuoden aikana kokeilleet. Esittelyssä ison porukan retkimajoitteet.

ERÄ 10kk kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
Tilaajalahja!
 Tilaa
Muut tuotteet