• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehtitarjous 12kk+3kk!

Voit lukea Erää digilehtenä, jos sinulla on voimassaoleva Erän kestotilaus. Lue kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen nettiselaimella – missä ikinä liikutkin.

Erä kertoo parhaimmista pyyntimuodoista, hyvistä kalakohteista ja toimivimmista välineistä. Monesti pienelläkin kalastustyylin muutoksella, yksittäisen välineen virittämisellä tai uuden taidon omaksumisella on suurta merkitystä saaliin määrän ja laadun parantumiseen. Erä tarjoaa myös laajan kirjon suomalaisten retkeilijöiden kokemukseen perustuvaa väline- ja retkikohdetietoa.

Eniten rahanarvoista hyötyä lukijat saavat Erän ainutlaatuisen laajoista vertailutesteistä, kun he pystyvät kohdistamaan omat välinehankintansa entistä järkevämmin joko huippulaadukkaisiin testivoittajiin tai hinta/laatusuhteeltaan edullisiin hyvä ostos -tuotteisiin.

Lehden avustajakunnan pääosan muodostavat eri alojen asiantuntijat ja ammattimaisesti toimivat kalastus- ja eräoppaat, joiden tehtävänä on antaa joka numerossa runsaasti rakennuspuita lukijan omien tietojen ja taitojen jatkuvaan kartuttamiseen.Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Erä-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu tilatun kauden jälkeen automaattisesti kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta.

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Erä-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Digilehden saa käyttöön kirjautumalla Erä-lehden digipalveluun. Kirjautumiseen tarvitaan asiakasnumero, joka löytyy lehden takakannesta/laskusta. Digilehden lukuoikeus on voimassa painetun lehden tilausjakson ajan.

Huom. painetun lehden tilauksen toimitusaika on 2 viikkoa eli tilaus voi alkaa aikaisintaan 14 päivän kuluttua tilaushetkestä.

Katso tarkemmat Tilaus- ja käyttöehdot Otavamedia Oy:n sivuilta.

 
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa
Nro Ilmestyy Teema
1 09.01.2019 Välineet talvikalastukseen ja talviretkeilyyn. Tuuleen ja pakkaseen sopivat varusteet.
2 06.02.2019 Kala18 –kisan satoa. Edelliskauden Erän kalakisaan ilmoitetut suurimmat tai erikoisimmat kalat ja tarinat niiden pyytämisestä. Lisäksi GoExpo- messujen ennakot.
3 13.03.2019 Opas kevätjäille tai luontoon lähtijälle. Keväisiä retkeilykohteita ja vinkkejä lopputalven pilkkiretkille.
4 17.04.2019 Kauden varusteuutuudet kalastajalle ja retkeilijälle, GoExpo-messujen parhaat palat.
5 15.05.2019 Avovesikalaan rannalta tai veneestä. Mielenkiintoisimmat kalaveneuutuudet heittokalastajille tai vetouistelijoille.
6 12.06.2019 Kesäkalastusnumero: jigispesiaali eri tavoista kalastaa jigillä ja taivasankkurilla varustettujen keulasähkökoneiden vertailu.
7 10.07.2019 Jokamiehen eräilyä mökillä: kesähaukea virvelillä, ahventa, siikaa ja muikkua verkoilla.
8 14.08.2019 Retkeily ja vaellus-ekstra: oikeat varusteet ja kohteet syysvaelluksille pohjoiseen tai lähimetsiin.
9 11.09.2019 Eräelektroniikkanumero: uudet kaikuluotaimet, navigaattorit sekä eräilijälle sopivat matkapuhelimet ja uudet sovellukset. Alkusyksyn kalastusvinkit.
10 16.10.2019 Eräruoat ja eräperinne. Maukkaat kalaruokareseptit, sieni- ja marjaherkut.
11 20.11.2019 Kalastus ja vaelluskohteet Suomen ulkopuolella. Mitä pitää muistaa eräillessä ulkomailla?
12 18.12.2019 Suuri testinumero: vuoden aikana koekalastetut vieheet, testatut kalastusvälineet ja eräilyvarusteet.

ERÄ 15kk kestotilaus + Ajasto kalenteri 2020

OTAVAMEDIA OY
Säästä 99,50 €!
 Tilaa
Muut tuotteet