• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehtitarjous!

Maalla on ensimmäinen suomalainen country living -lehti. Jos haaveilet leppoisammasta elämänrytmistä ja mielekkäästä asumisesta maaseudulla, Maalla on oikea lehti sinulle.

Maalla välittää mielenrauhaa arkisen kiireen keskellä. Se kertoo tavallisten ihmisten valinnoista ja rohkaisee luontoa kunnioittavaan ja juurevaan elämäntapaan. Kauniiden kotien ja koskettavien tarinoiden lisäksi löydät lehden sivuilta hyödyllisiä palstoja, joista on helppo poimia ajankohtaisia ideoita sisustukseen, keittiöön ja puutarhaan.

Joka numerossa on inspiroiva tee itse -osio, jossa annetaan ohjeet maukkaaseen lähiruokaan, käsitöihin, nikkarointiin sekä vanhan kunnostukseen. Nostalgiaa kaipaaville tarjolla on ihania keräilykohteita, talonpoikaisantiikkia sekä mielenkiintoista perinnetietoa. 
 

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Maalla-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu automaattisesti tilatun kauden jälkeen normaalina kestotilauksena kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta. 

Huom. lehtitilaus voi alkaa yleisesti aikaisintaan n.2 viikon kuluttua tilaushetkestä.

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Maalla-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta)

Tilaajalahja toimitetaan postitse noin kolmen viikon kuluessa siitä, kun tilausmaksu on kokonaan maksettu.

Tilaajalahjat lähetetään aina tilauksen tilaaja/maksajalle.

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi!

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 11 kertaa vuodessa 

   

Nro Ilmestyy Teema
1 28.12.2017 Antiikki- ja keräilynumero: ruokailutila maalaisromanttiseen tyyliin. Yhdistä uudet kalusteet, astiat ja  tekstiilit vanhaan tyyliin.
2 07.02.2018 Maalaiskodin kylpyhuoneratkaisut ja -tyylit. Kaakelit, kylpyhuonekalusteet, ammeet, kylpyhuonetekstiilit, luontoystävälliset pesuaineet. Maalaistyyliin sopivat talopaketit.
3 07.03.2018 Unelma kesästä: ruukut, taimet ja puutarhurin apuvälineet. Kesäkodin wc-ratkaisut ja kompostit.
4 04.04.2018 Suuri puutarhanumero: pation ja parvekkeen sisustaminen, kesäkalusteet, kasvihuoneet, huvimajat ja vajat. Puutarhan pienkoneet.
5 09.05.2018 Paljut ja laiturit. Kesäkodin tekstiilit ja piensisustus.
6 06.06.2018 Maalaisromanttiset saunat. Toimiva kesäkeittiö. Grillit ja grillaustuotteet.
7 11.07.2018 Kesäjuhlat mökillä: kattaus, kauniit kertakäyttöastiat, koristeet. Mökin kunnostus: maalit ja terassiöljyt. Ekologiset pesuaineet mökille.
8 08.08.2018 Perinnerakentaminen: tarvikkeet, työkalut ja ostospaikat.
9 05.09.2018 Kesäkodin valaisimet ja tulisijat.
10 03.10.2018 Toimiva ja kaunis maalaiskeittiö: keittiöideat, kalusteet ja tekstiilit.
11 31.10.2018 Joulu Maalla: maalaisromanttiset joululahjaideat. Kattaus-ja koristeluideat maalaisjouluun.

MAALLA 24kk kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
Tilaajalahja!
 Tilaa
Muut tuotteet