ET MATKAOPAS 12kk 6 nroa + 1 nro kestotilaus

SANOMA MEDIA FINLAND OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Ota nyt enemmän irti uusista ja tutuista kohteista! Uusi ET Matkaopas tarjoaa matkailijalle rahanarvoista hyötyä ja eväitä onnistuneisiin matkoihin. Saat myös innostavaa vertaistukea ja kivoja vinkkejä matkailuun niin koti- kuin ulkomaillakin. ET Matkaopas esittelee parhaat palat ajankohtaisista matkakohteista – käsin poimittuna, houkuttelevassa paketissa. Mikä on sinun seuraava matkakohteesi? Kokemaan Lapin lumoa? Piipahdus kaupunkilomalle Lontooseen? Palmun alle kaukomaille? Minne ikinä kaipaatkin, upeasti uudistunut ET Matkaopas reissaa kanssasi. Sinä voit keskittyä olennaiseen – nauttimaan ja rentoutumaan ja unelmoimaan taas siitä seuraavasta reissusta.

Uuden tilaajan tarjoukseen kuuluu 1 ylimääräinen numero. Tarjous on voimassa tilaajalle, jolla ei ole voimassaolevaa tilausta ET Matkaopas -lehdestä tai tilauksen päättymisestä on kulunut vähintään 4 kuukautta.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa Sanoma Magazines Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessa 

    

Nro Ilmestyy Teema
1 17.01.2018 Vuoden 2018 parhaat uutuuskohteet, matkailijan terveys, herkkuja maailmalta. Kaupunkiopas: Singapore.
2 14.03.2018 Edulliset lomat, herkkuja maailmalta, viinit. Kaupunkiopas: Dublin.
3 16.05.2018 Suuri Viro-special, näin suojaudut auringolta, autolomat, herkkuja maailmalta. Kaupunkiopas: Malaga.
4 25.07.2018 Parhaat luontokohteet, seikkailjan varusteet, herkkuja maailmalta, kotimaanmatkailu. Kaupunkiopas: Tampere.
5 19.09.2018 Helpot valmismatkat, herkkuja maailmalta, matkakosmetiikka. Kaupunkiopas: Milano.
6 14.11.2018 Kaukomatkat, luksuslomat, matkailijan terveys, herkkuja maailmalta. Kaupunkiopas: Peking.

Muut tuotteet