• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Syystarjous!

Maalla on ensimmäinen suomalainen country living -lehti. Jos haaveilet leppoisammasta elämänrytmistä ja mielekkäästä asumisesta maaseudulla, Maalla on oikea lehti sinulle.

Maalla välittää mielenrauhaa arkisen kiireen keskellä. Se kertoo tavallisten ihmisten valinnoista ja rohkaisee luontoa kunnioittavaan ja juurevaan elämäntapaan. Kauniiden kotien ja koskettavien tarinoiden lisäksi löydät lehden sivuilta hyödyllisiä palstoja, joista on helppo poimia ajankohtaisia ideoita sisustukseen, keittiöön ja puutarhaan.

Joka numerossa on inspiroiva tee itse -osio, jossa annetaan ohjeet maukkaaseen lähiruokaan, käsitöihin, nikkarointiin sekä vanhan kunnostukseen. Nostalgiaa kaipaaville tarjolla on ihania keräilykohteita, talonpoikaisantiikkia sekä mielenkiintoista perinnetietoa. 
 

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Maalla-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu automaattisesti tilatun kauden jälkeen normaalina kestotilauksena kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta.

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Maalla-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta)

Tilaajalahja (tavara) lähetetään tilaajalle noin 3 viikon kuluessa siitä, kun tilausmaksu on kokonaan maksettu, ellei toisin mainita lahjan toimitusajasta. Noutamatta jääneitä lahjoja ei lähetetä uudelleen.

Tilaajalahjoja on rajallinen määrä. Otavamedia Oy pidättää oikeuden toimittaa tuotteen tilalle toisen vastaavan tuotteen, mikäli kysyntä ylittää varattujen tilaajalahjojen määrän.

Tilaajalahjoja (tavarat) ei lähetetä ulkomaille eikä Ahvenanmaalle.

Tilaajalahjat lähetetään aina tilauksen tilaaja/maksajalle.

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Huom. painetun lehden tilauksen toimitusaika on 2 viikkoa eli tilaus voi alkaa aikaisintaan 14 päivän kuluttua tilaushetkestä.

Katso tarkemmat Tilaus- ja käyttöehdot Otavamedia Oy:n sivuilta.

 
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 11 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 15.1.2020 Maalaiskodin sisäpinnat: maalit, tapetit ja lattiamateriaalit.
2 12.2.2020 Katse oleskelutiloihin: kuosit, sohvat ja nojatuolit. Huonekasvit nyt.
3 11.3.2020 Säilytysratkaisut maalaistyyliin. Kevään ensi merkit: kevätkukat, taimet ja siemenet.
4 1.4.2020 Suuri puutarhanumero: uudet ideat kesäpihaan. Kevään menu ja juhlakattaukset.
5 13.5.2020 Päivitä mökki pikkurahalla: tekstiilit, ekologiset maalit ja puhdistusmateriaalit. Mökin pienkoneet ja työkalut.
6 10.6.2020 Mennään retkelle: retkivarusteet, eväät ja retkikohteet. Kesäsauna lämpimäksi. Ihana kylpy: paljut ja kesäsuihkut.
7 8.7.2020 Loma maalla: ihanimmat maalaismatkakohteet. Oman sadon korjuu. Marjaherkut ja säilöntä. Mökkiastiat.
8 12.8.2020 Perinnerakentaminen: tarvikkeet, työkalut ja ostopaikat.
9 9.9.2020 Hurmaava maalaiskeittiö ja tyyliin sopivat kodinkoneet.
10 14.10.2020 Hulluna keräilyyn: vintage, antiikki ja retro. Valaistus sisälle ja ulos.
11 11.11.2020 Joulu Maalla: Tee itse herkkulahjat. Jouluvalmistelut, askartelu, käsityö ja kukat. Uusia astioita ja tekstiilejä joulupöytään.

MAALLA 5 nroa kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
Tilaajalahja!
 Tilaa
Muut tuotteet