• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Syystarjous!

Voit lukea Kipparia digilehtenä, jos sinulla on voimassaoleva Kipparin kestotilaus. Lue kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen nettiselaimella – missä ikinä liikutkin.

Suomen ainoana moottorivenelehtenä Kippari kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoriveneistä, moottoreista, tarvikkeista ja elektroniikasta, käytettyjäkään unohtamatta. Kippari testaa ja vertailee uudet veneet, moottorit ja muut laitteet sekä kertoo tulokset kiritiikkiä kaihtamatta.
 
Lehden pääpaino on tavallisissa, suomalaisten käyttämissä veneissä ja laitteissa, mutta Kippari kertoo myös uusimmat venealan uutiset meiltä ja muualta. Kippari opastaa, neuvoo ja auttaa lukijaansa pulmatilanteissa ja ohjaa oikeisiin valintoihin.

Kippari tekee lukijastaan moottoriveneilyn asiantuntijan. Lukija tietää, mitä kannattaa ostaa, mitkä ovat moottoriveneilyn näkymät ja mihin suuntaan veneily, veneet, tarvikkeet ja laitteet kehittyvät.
 

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Kippari-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu tilatun kauden jälkeen automaattisesti kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta.

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Kippari-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Tilaajalahja (tavara) lähetetään tilaajalle noin 3 viikon kuluessa siitä, kun tilausmaksu on kokonaan maksettu, ellei toisin mainita lahjan toimitusajasta. Noutamatta jääneitä lahjoja ei lähetetä uudelleen.

Tilaajalahjoja on rajallinen määrä. Otavamedia Oy pidättää oikeuden toimittaa tuotteen tilalle toisen vastaavan tuotteen, mikäli kysyntä ylittää varattujen tilaajalahjojen määrän.

Tilaajalahjoja (tavarat) ei lähetetä ulkomaille eikä Ahvenanmaalle.

Tilaajalahjat lähetetään aina tilauksen tilaaja/maksajalle.

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Digilehden saa käyttöön kirjautumalla Kippari-lehden digipalveluun. Kirjautumiseen tarvitaan asiakasnumero, joka löytyy lehden takakannesta/laskusta. Digilehden lukuoikeus on voimassa painetun lehden tilausjakson ajan.

Huom. painetun lehden tilauksen toimitusaika on 2 viikkoa eli tilaus voi alkaa aikaisintaan 14 päivän kuluttua tilaushetkestä.

Katso tarkemmat Tilaus- ja käyttöehdot Otavamedia Oy:n sivuilta.

 
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 9.1.2020 Suuri varustenumero. Viistokaikuluotaimien vertailu, onko niistä hyötyä muillekin kuin kalastajille? Katettujen retkiveneiden vertailu, Merry Fisher ja Askeladden.
2 6.2.2020 Messunumero. 20 -hevosvoimaisten perämoottoreiden vertailu. Vene 20 Båt – messujen tärpit moottoriveneilijälle. Matkaveneet vertailussa: Saga 315 ja Nimbus 305 Coupe.
3 12.3.2020 Suuri moottorinumero. Perämoottoreiden suuri huoltovertailu. Messujen mielenkiintoisimmat moottoriveneet esittelyssä.
4 9.4.2020 Käytettyjen veneiden erikoisnumero. Vertailussa myrkkymaalit.
5 7.5.2020 Elektroniikkanumero. Plotterit, kaiut, autopilotit ja tutkat veneilijän apuna. Vertailussa pienet dc-veneet: Silver Tiger, AMT 210 ja Yamarin 63.
6 4.6.2020 Mökkivene-ekstrassa pienet moottoriveneet – soutuvenettä isommat, mutta rekisteröitäviä veneitä pienemmät.
7 9.7.2020 Katsaus sähköveneisiin ja uusimpaan sähköpropulsiotekniikkaan. Koska sähköveneet voivat yleistyä?
8 12.8.2020 Suuri ja näyttävä venevertailu. Uiva 2020 -ennakkojutut. Mihin suuntaan moottoriveneet kehittyvät?
9 10.9.2020 Navigoinnin erikoisnumero. Miten löydät perille pimeässä? Yleistyykö paikkatietojärjestelmien käyttö veneissä?
10 15.10.2020 Huolto-ekstra. Yleisimmät virheet venemoottoreiden huollossa.
11 12.11.2020 Arktisen veneilyn opas. Mikä veneen runkomateriaali sopii parhaiten jäiden seassa veneilyyn?
12 10.12.2020 Erikoisten veneiden numero. Isoja ja kalliita tai muuten epätavallisia veneitä.

KIPPARI 6kk kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
Tilaajalahja!
 Tilaa
Muut tuotteet