MALLIKERTA 2022

MALLIKERTA MH
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Kankaankudonta on oma maailma, josta löytyy aina uutta ja innostavaa kokeiltavaa. Värikkäiden lankojen ja kauniiden sidosten yhdisteleminen vie mukanaan harrastukseen, jonka tulokset näkyvät kauniina huivina, sisustuskankaina ja muina ihastuttavina tekstiileinä. Taideharrastuksena kankaankudonta antaa loputtomasti mahdollisuuksia itsensä ilmaisuun ja toteuttamiseen.

Kankaankutojien oma erikoislehti Mallikerta sisältää kudontamalleja ohjeineen, ideoita, uutuksia ja vinkkejä kankaankudonnan maailmasta.

Kudontamallit ovat kattavasti kaikilta kudonnan alueilta, sisustustekstiileistä vaatetuskankaisiin. Matot, verhot, liinat, seinävaatteet, sängynpeitot ja muut sisustustekstiilit on suunniteltu järkevästi toteutettaviksi kauneutta unohtamatta.

Lehdestä löydät uutuuslangat ja kauniit mallit mukavaan ja antoisaan käsityöharrastukseen. Mukana myös enenevässä määrin virkkausta, askartelua ja muita kiinnostavia tekniikoita.

Uusille tilaajille lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun tilausmaksu on suoritettu.

Vanhoille asiakkaille lasku lähetetään jälkikäteen lehtitilauksen alettua.

Tilaukseen kuuluu kalenterivuoden 2022 kaikki lehdet. Vuoden aikana jo ilmestyneet lehdet toimitetaan asiakkaalle takautuvasti.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 4 kertaa vuodessa 

Ilmestymiskuukaudet: helmikuu, toukokuu, syyskuu ja marraskuu

Muut tuotteet