• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehtitarjous!

Voit lukea digilehteä, jos sinulla on voimassaoleva kestotilaus. Lue kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen nettiselaimella – missä ikinä liikutkin.

Kaksplus on äitien luottolehti, joka tarjoaa mukaansatempaavia tarinoita, vertaistukea ja tuoreimman tiedon odotuksesta, synnytyksestä ja vauvoista. Kaksplus on äidin paras ystävä, joka rohkaisee omannäköiseen vanhemmuuteen. Suomalaisten vanhempien piirissä Kaksplus on luotettava mielipidevaikuttaja, joka valikoi ja esittelee lapsiperheen tavaroista tarpeellisimmat ja kasvatuksen uusista tuulista kiinnostavimmat. 
 

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos KaksPlus-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu automaattisesti tilatun kauden jälkeen normaalina kestotilauksena kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta.

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen KaksPlus-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Tilaajalahja toimitetaan postitse noin kolmen viikon kuluessa siitä, kun tilausmaksu on kokonaan maksettu.

Tilaajalahjat lähetetään aina tilauksen tilaaja/maksajalle.

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Digilehden saa käyttöön kirjautumalla KaksPlus-lehden digipalveluun. Kirjautumiseen tarvitaan asiakasnumero, joka löytyy lehden takakannesta/laskusta. Digilehden lukuoikeus on voimassa painetun lehden tilausjakson ajan.

Huom. painetun lehden tilauksen toimitusaika on 2 viikkoa eli tilaus voi alkaa aikaisintaan 14 päivän kuluttua tilaushetkestä.

Katso tarkemmat Tilaus- ja käyttöehdot Otavamedia Oy:n sivuilta.

 
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessa
Nro Ilmestyy
1 23.01.2019 Suuri odotusnumero: raskaus vaihe vaiheelta ja helpotusta raskausajan vaivoihin. Vauvan ensihankinnat.
2 06.03.2019 Vauvan ja taaperon kevätvarusteet: haalarit ja jalkineet. Suuri vauvanruokaopas.
3 08.05.2019 Vauvanvaunut ja rattaat. Helpotusta uniongelmiin: hyväksi havaittuja keinoja ja tutkimustietoa. Lapsiperheen rennot minilomat.
4 19.06.2019 Suuri synnytysnumero. Lukijoiden koskettavat synnytystarinat. Kantoreput ja -liinat. Vaippaopas.
5 21.08.2019 Lapsiperheen lääkekaappi ja sairauksien hoito. Vauvan ihonhoito. Turvaistuimet.
6 18.09.2019 Selätetään flunssakausi! Äidin ja lapsen tärkeät vitamiinit ja hivenaineet. Lukijoiden selviytymistarinoita äitiyden kipukohdista.
7 23.10.2019 Vauvan ja taaperon talvihaalarit ja muut ulkoiluvarusteet. Lapsiperheen tuet ja vakuutukset.
8 20.11.2019 Imetyksen avainasiat ja apuvälineet. Suloisia paketteja pukinkonttiin: perheen pienimpien lelut, pelit ja kirjat.

KAKSPLUS 12kk 8 nroa kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
Tilaajalahja!
 Tilaa
Muut tuotteet