• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehtitarjous!

Kanavassa alojensa kärkinimet kirjoittavat syvällisesti, mutta yleistajuisesti yhteiskunnan, politiikan, talouden ja kulttuurin kysymyksistä.

Kanava on vastavoima yhä pinnallisemmaksi käyvässä mediamaailmassa. Vakavien ja syvällisten analyysien julkaiseminen on vähentynyt ja siksi Kanavan rooli on selvä: sen tehtävänä on tarjota syvällisiä ja punnittuja puheenvuoroja, joiden kirjoittamiseen ja lukemiseen käytetään reilusti aikaa.Kanavan tavoitteena on osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun ajankohtaisilla, mutta aikaa kestävillä asiantuntijapuheenvuoroilla. Kanava on lukijoille, jotka haluavat seurata yhteiskuntaa pintaa syvemmältä. Liity joukkoon. 
 

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Kanava-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu tilatun kauden jälkeen automaattisesti kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta.  

Huom. lehtitilaus voi alkaa yleisesti aikaisintaan n.2 viikon kuluttua tilaushetkestä.

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Kanava-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Tilaajalahja toimitetaan postitse noin kolmen viikon kuluessa siitä, kun tilausmaksu on kokonaan maksettu.

Tilaajalahjat lähetetään aina tilauksen tilaaja/maksajalle

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

 
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessa
Nro Ilmestyy Teema
1 18.1.2019
2 1.3.2019
3 12.4.2019
4 31.5.2019
5 9.8.2019
6 20.9.2019
7 25.10.2019 Vuoden parhaat tietokirjat.
8 13.12.2019

KANAVA 7 nroa kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
Tilaajalahja!
 Tilaa
Muut tuotteet