KIINTEISTÖ JA ENERGIA 12kk 8 nroa määräaikainen tilaus

KARPRINT KY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehden kohderyhmänä ovat lähes kolme vuosikymmentä olleet kiinteistöhuollon ja isännöinnin ammattilaiset sekä taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat ja alan eri sidosryhmät. Kiinteistö ja isännöinti -lehden teemoja ovat mm. peruskorjaus ja energianäkökulma, kiinteistöhallinnan tietotekniikka, julkisivut, pihat ja asuinympäristö, jätehuolto, turvallisuus, LVIS ja automaatio sekä perinteiset eri maakuntien aluesivut.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessa 

   

Nro Ilmestyy Teema
1 Viikko 3 PERUSKORJAUKSET. Julkisivut, ovet, ikkunat & parvekkeet. Kattoremontit. Pintamateriaalit. Putkiremontit.
2 Viikko 10 KIINTEISTÖN TALOUDELLINEN YLLÄPITO. Huoltotyöt. Kattojen & julkisivujen huolto. Rahoitus. Vakuutukset. Arvonnousu. Asumiskulut & vastikkeet. Kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen.
3 Viikko 18 UUSIUTUVA ENERGIA JA YMPÄRISTÖ. Aurinkoenergia. Maalämpö. Piha ja asuinympäristö. Viherrakentaminen. Kiinteistökoneet. Jätehuolto & kierrätys. MESSUNUMERO.
4 Viikko 24 TURVALLISUUS & TALOTEKNIIKKA. Valvonta. Lukitus. Hälytysjärjestelmät. Pelastussuunnittelu. LVIS - lämpö, vesi, ilmastointi, sähkö.
5 Viikko 33 TALOYHTIÖT & SUUNNITTELU. Strateginen suunnittelu. Vuosisuunnittelu. Viestintä&tiedotus. Isännöinti. Valaistus.
6 Viikko 39 ENERGIAN SÄÄSTÖ & DIGITAALISET RATKAISUT. Sähkönkulutus. Lämmitysjärjestelmät. Energian kulutuksen seuranta & optimointi. Energiainvestointien suunnittelu.
7 Viikko 44 RAKENTAMINEN. Uudisrakentaminen. Puurakentaminen. Kiinteistöalan koulutus. Sisäilma. Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen.
8 Viikko 51 HISSIT & KIINTEISTÖKONEET. Talopesulat, varastot ja muut yhteiset tilat. Jätehuolto. Talven huolto- ja kunnossapitotyöt.

Muut tuotteet