• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehtitarjous!

Voit lukea Kipparia digilehtenä, jos sinulla on voimassaoleva Kipparin kestotilaus. Lue kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen nettiselaimella – missä ikinä liikutkin.

Suomen ainoana moottorivenelehtenä Kippari kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoriveneistä, moottoreista, tarvikkeista ja elektroniikasta, käytettyjäkään unohtamatta. Kippari testaa ja vertailee uudet veneet, moottorit ja muut laitteet sekä kertoo tulokset kiritiikkiä kaihtamatta.
 
Lehden pääpaino on tavallisissa, suomalaisten käyttämissä veneissä ja laitteissa, mutta Kippari kertoo myös uusimmat venealan uutiset meiltä ja muualta. Kippari opastaa, neuvoo ja auttaa lukijaansa pulmatilanteissa ja ohjaa oikeisiin valintoihin.

Kippari tekee lukijastaan moottoriveneilyn asiantuntijan. Lukija tietää, mitä kannattaa ostaa, mitkä ovat moottoriveneilyn näkymät ja mihin suuntaan veneily, veneet, tarvikkeet ja laitteet kehittyvät. 
Huom. tarjoukseen ei sisälly tavara-tilaajalahjaa!

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Kippari-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu tilatun kauden jälkeen automaattisesti kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta.

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Kippari-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Digilehden saa käyttöön kirjautumalla Kippari-lehden digipalveluun. Kirjautumiseen tarvitaan asiakasnumero, joka löytyy lehden takakannesta/laskusta. Digilehden lukuoikeus on voimassa painetun lehden tilausjakson ajan.

Huom. painetun lehden tilauksen toimitusaika on 2 viikkoa eli tilaus voi alkaa aikaisintaan 14 päivän kuluttua tilaushetkestä.

Katso tarkemmat Tilaus- ja käyttöehdot Otavamedia Oy:n sivuilta.

 
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa
Nro Ilmestyy Teema
1 10.1.2019 Seuraavan kauden uudet ja hyödylliset varusteet moottoriveneilijälle.
2 7.2.2019 Suuri venemessunumero. Vene 19 Båt –messujen tärpit moottoriveneilijälle. Vertailussa pienet Day Cruiser –veneet.
3 14.3.2019 Suuri moottorinumero. Markkinoiden edullisimmat tuplapulpettiveneet vertailussa. Messujen mielenkiintoisimmat moottoriveneet.
4 11.4.2019 Käytettyjen veneiden erikoisnumero. Tee se itse -vinkit viime hetken kunnostuksiin ja pikaremontteihin ennen veneilykauden alkua.
5 9.5.2019 Isojen Day Cruiser- veneiden vertailu. Paljonko lisämetri pituudessa parantaa veneen ajo-ominaisuuksia tai käytettävyyttä.
6 13.6.2019 Mökkivene-ekstra. Milloin saarimökin yhteysveneeksi riittää avovene ja koska koppivene on tarpeen.
7 18.7.2019 Suuri vesiskootterivertailu. Skootterisafareilla tarvittavat varusteet.
8 14.8.2019 Suuri kalavenevertailu, suomalaiset uutuudet vastaan tuontiveneet. Uivan venenäyttelyn ennakkojutut.
9 12.9.2019 Navigointia pimeässä: venettä ei ole mikään pakko nostaa vielä syyskuussa. Valaisimet ja muut avut pimeään.
10 17.10.2019 Huolto-ekstra. Ohjeet moottoreiden huoltoon itse ja vinkit huoltopalvelun ostajalle.
11 14.11.2019 Arktisen veneilyn opas. Miten selviytyä syysmyrskyistä ja jäätävistä oloista. Varusteet extreme-avoveneilyyn.
12 12.12.2019 Suuri matkailu- ja elämysnumero. Katsaus tarjolla oleviin charter- matkoihin veneellä.

KIPPARI 2kk kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
Säästä 4,20 €!
 Tilaa
Muut tuotteet