• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehtitarjous 6kk+2kk -62%!

Voit lukea Kipparia digilehtenä, jos sinulla on voimassaoleva Kipparin kestotilaus. Lue kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen nettiselaimella – missä ikinä liikutkin.

Suomen ainoana moottorivenelehtenä Kippari kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoriveneistä, moottoreista, tarvikkeista ja elektroniikasta, käytettyjäkään unohtamatta. Kippari testaa ja vertailee uudet veneet, moottorit ja muut laitteet sekä kertoo tulokset kiritiikkiä kaihtamatta.
 
Lehden pääpaino on tavallisissa, suomalaisten käyttämissä veneissä ja laitteissa, mutta Kippari kertoo myös uusimmat venealan uutiset meiltä ja muualta. Kippari opastaa, neuvoo ja auttaa lukijaansa pulmatilanteissa ja ohjaa oikeisiin valintoihin.

Kippari tekee lukijastaan moottoriveneilyn asiantuntijan. Lukija tietää, mitä kannattaa ostaa, mitkä ovat moottoriveneilyn näkymät ja mihin suuntaan veneily, veneet, tarvikkeet ja laitteet kehittyvät. 
Huom. tarjoukseen ei sisälly tavara-tilaajalahjaa!

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Kippari-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu tilatun kauden jälkeen automaattisesti kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta. 

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Kippari-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Digilehden saa käyttöön kirjautumalla Kippari-lehden digipalveluun. Kirjautumiseen tarvitaan asiakasnumero, joka löytyy lehden takakannesta/laskusta. Digilehden lukuoikeus on voimassa painetun lehden tilausjakson ajan.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa 

  

Nro Ilmestyy Teema
1 10.01.2018 Alumiiniveneet vertailussa. Kansainväliset uutuusveneet, isojen ulkomaisten valmistajien vuoden 2018 uutuudet. 
2 07.02.2018 Suuri Venemessunumero: kaikki tieto siitä mitä Vene 18 Båt -messuilla tulet näkemään. Hyttiveneet vertailussa. 
3 14.03.2018 Pienten < 5 hv perämoottorien testi. Uuden veneen ostajan unelmointinumero: näin lasket mihin sinulla on varaa ja miten saat rahat riittämään toiveostoksiisi. 
4 11.04.2018 Ostajan opas: käytettyjen veneiden extranumero. Kevään pienet tärkeät tee-se-itse-niksit fiksailuun ja pikaremontteihin. 
5 09.05.2018 Bowriderit vertailussa. 115 hv perämoottorien käyttötestikoosteet. Viime hetken vinkit vesillelaskuun: autot, trailerit ja apuvälineet. 
6 06.06.2018 Mökkiveneilyn erikoisnumero. Ranturit ja kiinnittymisen konstit. 
7 11.07.2018 Kesän vauhtinumero: vesiurheiluvälineitä ja nopean turvallisen ajon iloa. 
8 15.08.2018 Syksyn uutuusvenemallit esittelyssä. 
9 12.09.2018 Syyshuollon ja talveen varautumisen keinoja: näin pääset vähemmällä vaivalla loppukauden pakollisista kunnostustöistä. 
10 17.10.2018 Talvihuollon aika. Korjaamopalveluita, huolto-oppaita ja muistilistoja. 
11 14.11.2018 Veneilijän kuumimmat elektroniikka- ja sovellusesittelyt. Virtuaaliset keinot veneilykauden jatkamiseen. 
12 12.12.2018 Suuri matkailu- ja elämysnumero. Näin pääset kansainvälisille vesille: palveluita, hintoja ja matkaopastusta. 

KIPPARI 8kk kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
 Tilaa
Muut tuotteet