• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Määräaikainen lehtitarjous!

Kotilääkäri on jokaisen itsestään ja lähimmäisistään huolehtivan naisen hyvinvointi- ja terveyslehti. 120-vuotias Kotilääkäri arvostaa arkea, mutta kannustaa myös rikkomaan tuttuja rajoja. Kotilääkärin sykkivä sydän on asiantunteva terveysjuttu. Lisäksi mielen ja psyyken asiat, työelämän ilot ja surut, kauneus, liikunta, ruoka ja ravitsemus, ekologisuus sekä itsehoito ovat mukana joka kuukausi.

Kotilääkärissä on luetettavaa hyötytietoa sekä paljon hemmotteluvinkkejä, jotka on räätälöity helpottamaan suomalaisen naisen terveellistä arkea! 
 

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Kotilääkäri-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on määräaikainen tilaus, joka päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Huom. lehtitilaus voi alkaa yleisesti aikaisintaan n.2 viikon kuluttua tilaushetkestä.

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Kotilääkäri-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Tilaajalahja toimitetaan postitse noin kolmen viikon kuluessa siitä, kun tilausmaksu on kokonaan maksettu.

Tilaajalahjat lähetetään aina tilauksen tilaaja/maksajalle.

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 11 kertaa vuodessa 

  

Nro Ilmestyy Teema
1 03.01.2018 Pudota painoa 5 kg.  Pikaruokaa painonhallintaan. Uudet jumppatrendit. Parhaat hoitotuotteet talvi-iholle. Hemmotteluloma Tukholmassa.
2 14.02.2018 50 + näin pysyt vireänä ja vahvana. Miten hoitaa ja vahvistaa vaihdevuosi-ikäisen hiuksia? Hyvinvointia herneestä. Matkamessujen tärpit hyvän olon matkoihin.
3 14.03.2018 Vatsa kuntoon – ruoki vatsan hyviä bakteereja. Löydä meikkipussiisi monitoimituotteet. Keho kuntoon Mallorcalla. Vegeruokaa koko perheelle.
4 11.04.2018 Hyvää sydämelle. Näin saat vauhtia aineenvaihduntaan. Kevään aurinkotuotteiden huiput. Rennoksi kotimaan kylpylöissä. Jauhopeukalolle gluteenitonta.
5 16.05.2018 Näin hidastat ikääntymistä. Näillä tuotteilla saat meikin kestämään. Pyöräillen Tallinnassa.
6 13.06.2018 Mitä hoitoa migreeniin? Hoitavat saunatuotteet. Melontaretki Repovedellä.
7 18.07.2018 Paranna parisuhteesi. Jalat kuntoon kotikonstein. Ruskamatka Lappiin. Suomalaista superruokaa.
8 12.09.2018 Selätä selkävaivat. Hyaluronihappo, biotiini, retinoli – kauneudenhoidon ihmeaineet? Rentoutta joogalomalta.
9 17.10.2018 Vinkit elämään rintasyövän jälkeen. Seerumeilla tehoa kasvojen hoitoon. Vegeilijä reissussa Itämerellä.
10 14.11.2018 50 tapaa taltuttaa väsymys. Päänahka kuntoon. Tehospurtti talveen urheiluopistolta. Voimaa kotimaisista viljoista.
11 12.12.2018 Näin alennat kolesterolia. Löydä hoitavat kasvonaamiot. Makeaa ilman sokeria. Energiaa aurinkolomalta.

KOTILÄÄKÄRI 4 nroa määräaikainen tilaus

OTAVAMEDIA OY
Tilaajalahja!
 Tilaa
Muut tuotteet