• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehtitarjous!

Voit lukea Kotilääkärin digilehtenä, jos sinulla on voimassaoleva Kotilääkärin kestotilaus. Lue kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen nettiselaimella – missä ikinä liikutkin.

Kotilääkäri on jokaisen itsestään ja lähimmäisistään huolehtivan naisen hyvinvointi- ja terveyslehti. 120-vuotias Kotilääkäri arvostaa arkea, mutta kannustaa myös rikkomaan tuttuja rajoja. Kotilääkärin sykkivä sydän on asiantunteva terveysjuttu. Lisäksi mielen ja psyyken asiat, työelämän ilot ja surut, kauneus, liikunta, ruoka ja ravitsemus, ekologisuus sekä itsehoito ovat mukana joka kuukausi.

Kotilääkärissä on luetettavaa hyötytietoa sekä paljon hemmotteluvinkkejä, jotka on räätälöity helpottamaan suomalaisen naisen terveellistä arkea! 
 

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Kotilääkäri-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu automaattisesti tilatun kauden jälkeen normaalina kestotilauksena kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta.

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Kotilääkäri-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Tilaajalahja toimitetaan postitse noin kolmen viikon kuluessa siitä, kun tilausmaksu on kokonaan maksettu.

Tilaajalahjat lähetetään aina tilauksen tilaaja/maksajalle.

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Digilehden saa käyttöön kirjautumalla Kotilääkäri-lehden digipalveluun. Kirjautumiseen tarvitaan asiakasnumero, joka löytyy lehden takakannesta/laskusta. Digilehden lukuoikeus on voimassa painetun lehden tilausjakson ajan.

Huom. painetun lehden tilauksen toimitusaika on 2 viikkoa eli tilaus voi alkaa aikaisintaan 14 päivän kuluttua tilaushetkestä.

Katso tarkemmat Tilaus- ja käyttöehdot Otavamedia Oy:n sivuilta.

 
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 10 kertaa vuodessa
Nro Ilmestyy Teema
1 9.1.2019 Painonhallintaa ilman tuskaa. Apukeinoja kuiville silmille. Pömppö pois. Suojaa ja kosteuta ihoa. Terveelliset snacksit.
2 13.2.2019 Syöpäriskin pienennystalkoot. Hoida suusi terveeksi. Aseet noroviruksen taltuttamiseksi. Hoitavat huulituotteet.
3 13.3.2019 Suojele aivojasi stressiltä. Tarvitsenko lisärautaa? Näillä tuotteilla piilotat juonteet.
4 10.4.2019 Kakkostyypin diabetes kuriin. Herätä hiukset talviunesta.
5 15.5.2019 Elämänmuutosekstra: näin tein sen! Ihosyövän uudet hoidot. Porrasjumppa. Aurinkotuotteiden huiput. Gluteenittomat juhlaherkut.
6 12.6.2019 Näin teet vatsasi onnelliseksi ja vatsaystävälliset tuotteet. Lonkkaleikkauksen hyödyt. Jalat kuntoon kesäksi.
7 17.7.2019 50+ -parien seksiongelmat ja apukeinot niihin. Ekologiset hemmottelutuotteet mökille. Kasvisherkkuja grillaamalla.
8 11.9.2019 Näin torjut muistisairautta. Esittelyssä tee-se-itse –terveystestit. Hoitoa aikuisen akneen. Mitä mukaan Lapin vaellukselle?
9 16.10.2019 Hyvää elämää rintasyövästä huolimatta. Esittelyssä uusimmat ravintolisät: karnosiini, L-arginiini jne. Kaula kuntoon.
10 27.11.2019 Näillä keinoilla kipu kuriin. Elvyttävät kasvonaamiot. Vegaanin jouluherkut.

KOTILÄÄKÄRI 7 nroa kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
Tilaajalahja!
 Tilaa
Muut tuotteet