MEIDÄN KOIRA 12kk 6 nroa määräaikainen tilaus

KARPRINT KY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Meidän koira on erinomainen asia- ja viihdelehti koko perheelle. Sisällön aiheryhmittely on monipuolinen. Ihmisen läheisimmästä ystävästä koirasta esittelemme jokaisessa numerossa rotuja, kasvatusta ja hoitoa. Lehden teemoja ovat: Koiran ja ihmisen kumppanuus - Hyvä pentu on iloinen pentu - Kotikoiran hoitaminen - Koiran sairauksia - Koiran vanheneminen - Koulutus arkitottelevaisuuteen - Koira ihmisen apuna - Harrastaminen koiran kanssa - Koiranäyttelyt.

Lehtitilaus laskutetaan ennakkolaskulla, joka lähetetään normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu / 1.erämaksu on suoritettu.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

Kieli: Suomi    
Maa: Suomi    
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessa   
     
Nro Ilmestyy Teema
1 Viikko 8 RAVINTONUMERO - KUIVARUOAT. Kuivaruokaesittely. Lisäravinteet ja vitamiinit. Koira ihmisen apuna - pelastus-, home yms. koirat. Turvallisuus ja vakuutukset.
2 Viikko 16 KOULUTUS & NÄYTTELYT. Koiran koulutus. Kasvatustoiminta. Koirahoitolat. Kesän näyttelyt ja muut tapahtumat. Koira näyttelykuntoon. Turvallinen matkustaminen.
3 Viikko 25 KASVATUS JA HOITO. Turkin hoito. Rokotukset. Punkkien puremat ja häätö Koiran fysioterapeuttiset hoidot. Pentu tulee taloon. Koira ihmisen terapeuttisena ystävänä.
4 Viikko 37 IKÄÄNTYMINEN & LISÄRAVINTEET. Ikääntyvän koiran hoito. Vastustuskyvyn ylläpito. Lisäravinteet ja vitamiinit. Tukielimet ja nivelet. Koiran herkut. Harrastamaan koiran kanssa.
5 Viikko 43 TERVEYS & RAVINTONUMERO. Märkäruokaesittely. Kokonaisvaltainen terveydenhuolto. Luonnonmukainen hoito ja terapiat. Allergiat. Kuulo, näkö & hampaat. Koiran lääkekaappi.
6 Viikko 49 VAATETUS & TURVALLISUUS. Turvallinen liikkuminen pimeässä. Taluttimet, valjaat, pannat. Koiran vaatetus. Koiran joululahjat.
Muut tuotteet