APU TERVEYS 12kk 10 nroa kestotilaus

A-LEHDET OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Apu Terveys tarjoaa yli 50-vuotiaille naisille ja miehille helposti ymmärrettävää ja asiantuntevaa tietoa sairauksista ja terveydestä. Lehti antaa runsaasti palvelevaa hyötytietoa myös itsehoidosta, painonhallinnasta, liikunnasta, ruoasta ja ravitsemuksesta. Apu Terveyden tekijöinä ovat alan parhaat ammattilaiset ja asiantuntijoina suomalaiset huippututkijat ja -lääkärit. 


Tilaus alkaa yleisesti n. 3 viikon kuluttua seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa A-Lehdet Oy paperilaskulla, johon sisältyy laskutuslisä 2,00 €. Huomioithan että laskutuslisä lisätään vielä tilaushintaan.

Kustantajan lähettämä lasku on vaihtoehtolasku, jolla tilauksen voi tilaushinnasta riippuen maksaa myös erissä. Useammasssa kuin yhdessä erässä maksettaessa laskuun on lisätään kustantajan erälisä.

 
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 10 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 16.01.2019 Teema: Ihotaudit ja ihon kuivuminen. Vuoden painonhallinta alkaa: laihdutus ja motivaatio. Hiustenlähtö kuriin. Terveelliset mausteet.
2 20.02.2019 Teema: Suun terveys. Hampaat, hoito ja implantit. Gluteenittomat viljan korvikkeet. Anestesia: nukutukset ja puudutukset.
3 27.03.2019 Teema: Ikääntyvän hyvinvointi ja lihaskunto.  Luukatoa estävä liikunta ja ravitsemus. Murtumien hoito. Terveelliset proteiininlähteet. Antibioottien hyödyt ja haitat.
4 02.05.2019 Teema: Selkä ja hartiat. Laadukas uni ja uniergonomia. Muistisairaudet. Terveysjuomat kahvi ja tee.
5 05.06.2019 Teema: Vatsavaivat ja ruoansulatus.  Närästys. Ärtynyt suoli. Terveyttä hunajasta. Jalkojen ja kynsien sairaudet ja itsehoito. Totta ja tarua punkeista.
6 10.07.2019 Teema: Matkailijan terveys, rokotukset ja matka-apteekki. Alkoholi ja ikääntyminen. Auringonoton hyödyt ja riskit.
7 14.08.2019 Teema: Hyvää sydämelle. Verenpaine ja kolesteroli kuriin.  Vitamiinien hyödyt. Influenssan ehkäisy.
8 18.09.2019 Teema: Kilpirauhasen sairaudet ja hoito. Mikä avuksi virtsankarkailuun? Tehokkaat lantionpohjaliikkeet. Maittavaa ruokaa kasviproteiinista.
9 23.10.2019 Teema: Hyvinvointi vaihdevuosien jälkeen. Hyvä ja toimiva seksi. Mikä avuksi limakalvojen kuivuuteen? Ikä ja impotenssi. Valmisteet laihduttamisen avuksi.
10 27.11.2019 Teema: Näkö ja silmälasien valinta. Migreenin ehkäisy ja hoito. Kaakaon ja tumman suklaan terveysvaikutukset. Nivelvaivojen ehkäisy ja hoito.
Muut tuotteet