APURISTIKOT 6 nroa kestotilaus

A-LEHDET OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

ApuRistikot tarjoaa ristikkoja ja muuta aivojumppaa kerran kuukaudessa. Neljä kertaa vuodessa ApuRistikot ilmestyy 52-sivuisena jättinumerona. Palkintotehtäviä on runsaasti ja palkintoina on rahaa ja lehtilahjakortteja.

Ristikot ovat helpohkoja tai keskitasoa, mutta keskiaukeaman täyttää aina hiukan visaisampi ristikko. Lehden jokaisessa numerossa on ristikoiden lisäksi kryptoja, sudokuja, piilosana, erinomainen anagrammi ynnä muuta aivojumppaa!

Suomen suosituin ristikkolehti!


Tilaus alkaa yleisesti n. 3 viikon kuluttua seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa A-Lehdet Oy paperilaskulla, johon sisältyy laskutuslisä 2,00 €. Huomioithan että laskutuslisä lisätään vielä tilaushintaan.

Kustantajan lähettämä lasku on vaihtoehtolasku, jolla tilauksen voi tilaushinnasta riippuen maksaa myös erissä. Useammasssa kuin yhdessä erässä maksettaessa laskuun on lisätään kustantajan erälisä.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa 
Muut tuotteet