• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehtitarjous 4kk+1kk -59%!

Voit lukea Venelehteä digilehtenä, jos sinulla on voimassaoleva Venelehden kestotilaus. Lue kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen nettiselaimella – missä ikinä liikutkin.

Vene-lehti on jokaisen vesilläliikkujan tietolähde. Vene-lehti auttaa veneilijöitä saamaan enemmän iloa ja hyötyä omasta veneestään ja veneilyelämästä kertomalla ja testaamalla veneitä, varusteita ja moottoreita, esittelemällä ja arvioimalla satamia. Vene-lehden avulla veneilijä tietää, mitä suomalaisessa – ja ulkomaisessa – veneilyelämässä tapahtuu.

Talvisaikaan Vene-lehti antaa veneilijälle uusia ajatuksia tulevista venematkoista ja veneeseen liittyvistä kehittämiskohteista. Se tarjoaa elämyksiä veneilyyn silloin, kun omat elämykset odottavat jäiden lähtöä. Vene-lehti kertoo myös veneilyn ympäristöön ja ympäröivän yhteiskunnan veneilyyn vaikuttavista tekijöistä. 
Huom. tarjoukseen ei sisälly tavara-tilaajalahjaa!

Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Vene-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu tilatun kauden jälkeen automaattisesti kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta. 

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Vene-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Digilehden saa käyttöön kirjautumalla Vene-lehden digipalveluun. Kirjautumiseen tarvitaan asiakasnumero, joka löytyy lehden takakannesta/laskusta. Digilehden lukuoikeus on voimassa painetun lehden tilausjakson ajan.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa 

  

Nro Ilmestyy Teema
1 03.01.2018 Suuri varustenumero. Uusimmat venevarusteet ja tarvikkeet kattavassa esittelyssä. 
2 07.02.2018 Vene 2018 Båt -messujen suuri messunumero: tätä kaikkea näet ja koet messuilla. 
3 07.03.2018 Kauden uutuudet meiltä ja maailmalta: Düsseldorfin ja Helsingin venemessujen kiinnostavimmat veneet. 
4 04.04.2018 Käytettyjen veneiden osto-opas. Näin teet tai teetät keväthuollon kuin ammattilainen. 
5 02.05.2018 Suuri matkaveneilynumero – kattavat satamaesittelyt ja tämän kauden tärkeimmät vinkit veneen kanssa reissaajalle. 
6 30.05.2018 Veneilykesän huipentuma. Tärkeiden reittien polttoaineasemat, vinkit mitä kannattaa etsiä mistäkin, tapahtumakalenteri. Esittelyssä tarkimmat venesääpalvelut. 
7 04.07.2018 Saaristomeri ekstra: tätä näet ja koet tänä kesänä näillä vesillä. 
8 08.08.2018 Suuri venetestinumero: kymmenen testivenettä markkinoiden kiinnostavimmilta valmistajilta. 
9 05.09.2018 Syyshuollon keinot: mitä voi tehdä itse, mihin on järkevää ostaa palveluita? Mistä palveluita saa ja mitä kannattaa maksaa? 
10 03.10.2018 Venesähköjen suunnittelu ja asennus. Elektroniikan uusimmat ihmeet veneilijälle. 
11 07.11.2018 Luksusveneiden erikoisnumero: tällaista silmäkarkkia markkinat tarjoavat tälle kaudelle. Oheistuotteet laatua ja tyyliä kaipaaville – nämä unelmat voit ainakin saavuttaa. 
12 05.12.2018 Venematkailu-spesiaali: miten suunnittelet tulevat reissusi, minne voit lähteä jo nyt, mitä elämyksiä siellä voit kokea? 

VENE 5kk kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
 Tilaa
Muut tuotteet