• Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lehtitarjous 10kk+1kk!

Voit lukea Venelehteä digilehtenä, jos sinulla on voimassaoleva Venelehden kestotilaus. Lue kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen nettiselaimella – missä ikinä liikutkin.

Vene-lehti on jokaisen vesilläliikkujan tietolähde. Vene-lehti auttaa veneilijöitä saamaan enemmän iloa ja hyötyä omasta veneestään ja veneilyelämästä kertomalla ja testaamalla veneitä, varusteita ja moottoreita, esittelemällä ja arvioimalla satamia. Vene-lehden avulla veneilijä tietää, mitä suomalaisessa – ja ulkomaisessa – veneilyelämässä tapahtuu.

Talvisaikaan Vene-lehti antaa veneilijälle uusia ajatuksia tulevista venematkoista ja veneeseen liittyvistä kehittämiskohteista. Se tarjoaa elämyksiä veneilyyn silloin, kun omat elämykset odottavat jäiden lähtöä. Vene-lehti kertoo myös veneilyn ympäristöön ja ympäröivän yhteiskunnan veneilyyn vaikuttavista tekijöistä. Tilauksen erityisehdot:

Tarjous on voimassa uudelle tilaajalle tai jos Vene-lehden tilauksessa on ollut 4kk:n tauko. Tämä on kestotilaus, joka jatkuu tilatun kauden jälkeen automaattisesti kulloinkin voimassaolevalla kestotilaushinnalla kunnes tilaus päätetään asiakkaan toimesta.

Kaupan päälle valitsemastasi Otavamedia Oy:n lehdestä lahjaksi 1 nro tilaaja/maksajalle (alkaen Vene-lehden tilauksen alkamiskuukautta seuraavan kuukauden alusta).

Lehtitilauksen laskuttaa Otavamedia Oy.

Digilehden saa käyttöön kirjautumalla Vene-lehden digipalveluun. Kirjautumiseen tarvitaan asiakasnumero, joka löytyy lehden takakannesta/laskusta. Digilehden lukuoikeus on voimassa painetun lehden tilausjakson ajan.

Huom. painetun lehden tilauksen toimitusaika on 2 viikkoa eli tilaus voi alkaa aikaisintaan 14 päivän kuluttua tilaushetkestä.

Katso tarkemmat Tilaus- ja käyttöehdot Otavamedia Oy:n sivuilta.

 
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessaNro Ilmestyy
1 2.1.2020 Katsaus tulevan kauden merkittävimpiin varusteuutuuksiin.
2 5.2.2020 Messunumero. Vene 2020 Båt -messujen erikoisnumero. Kaikkien aikojen suurin suomalaisten alumiiniveneiden vertailu.
3 4.3.2020 Suuri perämoottoreiden huoltovertailu. Helsingin ja Dusseldorfin messujen mielenkiintoisimmat veneet.
4 1.4.2020 Myrkkymaalivertailun tulokset. Miten nykyiset, ympäristölle vähemmän haitalliset myrkkymaalit pitävät veneen pohjan puhtaana? Mitä huoltoja tai säätöjä nykyaikaiselle dieselmoottorille voi tehdä itse ja mitä ei saa?
5 6.5.2020 Venejääkaappien vertailu. Säilyykö kylmä ja paljonko kuluu virtaa? Vinkkejä veneilykohteiden valintaan.
6 27.5.2020 Suuri plotteriopas.
7 8.7.2020 Mitä murkinaa mukaan venematkalle, kun kylmätilaa on rajallisesti? Veneretkiruokailun abc.
8 12.8.2020 Uiva 2020 ennakkojutut. Mihin suuntaan purjeveneet kehittyvät?
9 2.9.2020 Syyshuoltonumero. Miten kannattaa huoltaa koneet ja purjeet talven seisontakautta varten?
10 7.10.2020 Katsaus erilaisiin venepeitteisiin ja tapoihin rakentaa telinet talvipeitteitä varten.
11 4.11.2020 Unelmien veneet -numero. Hienoja veneitä ja tyylikkäitä varusteita.
12 2.12.2020 Venematkailun erikoisnumero: veneilyä muualla kuin Suomessa.

VENE 11kk kestotilaus

OTAVAMEDIA OY
Säästä 35,75 €!
 Tilaa
Muut tuotteet