AVOTAKKA 3 nroa kestotilaus

A-LEHDET OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Avotakka on Suomen suosituin ja elämyksellisin sisustuslehti. Lehden upeat kuvat ja kiehtovat kotiesittelyt tarjoavat sinulle runsaasti inspiraatiota oman kodin laittamiseen. Avotakka ei suosi pelkkää pintaa, vaan persoonallisia ja ajattoman kodikkaita ratkaisuja. Jokaisen Avotakan sivuilta löydät modernia ja yksilöllistä sisustustyyliä, jossa uusia kalusteita yhdistellään vanhempiin ja designia itse tehtyyn. Lehden pitkät perinteet näkyvät jutuissa, joissa syvennytään sisustusilmiöiden taustoihin ja kodin aarteiden historiaan.

 

Tilaus alkaa yleisesti n. 3 viikon kuluttua seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa A-Lehdet Oy paperilaskulla, johon sisältyy laskutuslisä 2,00 €. Huomioithan että laskutuslisä lisätään vielä tilaushintaan.

Kustantajan lähettämä lasku on vaihtoehtolasku, jolla tilauksen voi tilaushinnasta riippuen maksaa myös erissä. Useammasssa kuin yhdessä erässä maksettaessa laskuun on lisätään kustantajan erälisä.

 
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 12 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 03.01.2019 Kevään sisustustrendit. Virkistä kotia väreillä, tapeteilla ja pintamateriaaleilla, uusimmat sisustusteksiilit ja niiden hoito.
2 07.02.2019 Kylpyhuoneteema. Kalusteet, hanat, laatat, pientavara. Makuuhuoneet: vuoteet, patjat, tekstiilit, säilytys. Lattiamateriaalien valinta.
3 07.03.2019 Keittiö-teema. Mallistot, välineet ja koneet, tasot, altaat, liesituulettimet, astianpesukoneet. Viihtyisä oleskelutila: kalustus, tekstiilit, viihde-elektroniikka, huonekasvit.
4 04.04.2019 Kodikas piha ja parveke. Piha- ja puutarhakalusteet. Vihreä tekee hyvää – sisustus- ja viherideat. Kesäkeittiöt, grillit ja muut ruoanlaittovälineet.
5 02.05.2019 Tyylivinkit isoon ja pieneen juhlaan. Astiat, lasit ja tekstiilit, somisteet. Ruokailuryhmä, kalusteet, valaisimet ja tekstiilit.
6 06.06.2019 Viihtyisä vapaa-ajankoti – kalusteet, tapetit, tekstiilit, pintamateriaalit. Terassilla: kalusteet, katokset ja muut rakenteet. Sauna-teema.
7 04.07.2019 Asuntomessujen kiinnostavimmat sisustukset ja ratkaisut. Kesäinen makuuhuone ja tyynyopas.
8 01.08.2019 Säilytys ja säilytysjärjestelmät. Kauniit kattaukset, työpisteen uudet kalusteet ja tarvikkeet.
9 05.09.2019 Syksyn kalusteuutuudet ja Habitare. Kylpyhuoneet ja laattatrendit. Miten kodikkuus syntyy? Ilme vaihtuu tapetilla.
10 03.10.2019 Pienet kodit – isot ideat. Sisustustekstiilit, valaistus ja valaistusjärjestelmät. Ulko- ja pihavalot.
11 31.10.2019 Koti koristautuu juhlaan: lasit, astiat, ruokailuvälineet, koristeet. Keittiö-mallistot, tasot, altaat, liesituulettimet. Sisustajan toivelahjat. Tulisijan lämmössä.
12 05.12.2019 Makuuhuone-vuoteet, tekstiilit ja muut. Kusjoti koristautuu juhlaan. Valaisimet ja valaistärjestelmät.
Muut tuotteet