DEMI 3 nroa kestotilaus

A-LEHDET OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Demi-lehti on 11-17 vuotiaan tytön paras kaveri. Demistä tytöt saavat neuvoja, joiden avulla he voivat tehdä elämässään parhaita mahdollisia päätöksiä esimerkiksi ammatinvalinnasta tai siitä, mitä sarjaa katsoa seuraavaksi.

Demin toimitus miettii jokapäiväisessä työssä, miten tukea tytön kasvua luovaksi, rohkeaksi ja itsenäiseksi aikuiseksi. Jokaisessa numerossa on juttuja muun muassa itsetunnosta. Demi tarjoaa vastauksia myös sellaisiin kysymyksiin, joita moni tyttö ei uskalla kysyä vanhemmiltaan.


Tilaus alkaa yleisesti n. 3 viikon kuluttua. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa A-Lehdet Oy paperilaskulla, johon sisältyy laskutuslisä 2,00 €. Huomioithan että laskutuslisä lisätään vielä tilaushintaan.

Kustantajan lähettämä lasku on vaihtoehtolasku, jolla tilauksen voi tilaushinnasta riippuen maksaa myös erissä. Useammasssa kuin yhdessä erässä maksettaessa laskuun on lisätään kustantajan erälisä.

 
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 12/10 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 09.01.2019 Opiskeluekstra: Demi future. Mahtava startti vuoteen 2019! Ammatit, unelmien toteuttaminen, kielimatkat, parhaat kasvisreseptit. Demitech. Snapchat Q&A: ammattiesittelyt.
2 06.02.2019 Ystävyysnumero: Demi friends. Tekemistä talvilomalle: ihania askartelu- ja DIY-ideoita ystävänpäiväksi. Opiskeluvinkit. Demitech. Tubettajien meet & greet - tule tapaamaan ystäviä livenä!
3 13.03.2019 Suuri tasa-arvonumero: Demi for all. Esikuvia ja tukea identiteetin etsimiseen. Unisex-lookit. Jättigallup: sukupuoli ja seksuaalisuus nuorten silmin. Kevään parhaat sarjat, kirjat, leffat.
4 24.04.2019 Hemmotteluekstra: Semi self-care. Miten menestyä koulussa ilman, että uupuu? Hemmottelua ja kauneushoitoja koti-spassa. Terveysekstra: gynekologikäynti. Self-care-somekampanja Instagramissa.
5-6 29.05.2019 Kesäloman tupla: Demi summer special. Kielimatkat, leirit, festarit ja kesätyyli. Lehti täynnä hauskaa diy-tekemistä. Kuukautisekstra: printti ja YouTubessa videosarja.
7 17.07.2019 Back to school + tube-ekstra. Löydä oma tyyli: Inspiraatiota & ostoslista kouluun! Hauskat treeni-ideat. YouTuben trendi-ilmiöt ja suosituimmat tubettajat. Tubecon. Teema näkyy myös YouTubessa!
8 21.08.2019 Ekoekstra: Demi dreams. Tehdään maailmasta parempi paikka! Vaikuttaminen, tasa-arvo ja ilmastonmuutos. Ekoilijan ostoslista: herkut, meikit, kuukautissuojat, vaatteet... Haavekampanja somessa.
9 18.09.2019 Erikoisnumero Demin lukijoilta: Demi social. Nuoret tekevät koko lehden ja näkyvät sometekijöinä. Yhdessä koulukiusaamista vastaan. Syksyn uudet kirjat, sarjat ja leffat. Raha ja säästäminen.
10 16.10.2019 Syysloman lukupaketti: Demi fiction. Kauhutarinoita, fanifiktiota ja novelleja. Halloween-ekstrassa herkut, koristeet ja tyylit. Lisäteemana Akne Awards. Uutta tarinankerrontaa somessa.
11-12 27.11.2019 Joulun tupla: Demi xmas. Nyt fiilistellään joulua! Ekologiset ja ihanat lahjavinkit. Inspiraatiota jouluaskarteluun. Paremmat välit perheeseen. Somessa testataan joulun herkut.
Muut tuotteet