HYVÄ TERVEYS

Tietoa, tunnetta ja käytännön apua

Hyvä Terveys on Suomen suurin terveyslehti, jonka lukijat haluavat pitää huolta omasta ja läheistensä terveydestä. Lehdestä löydät neuvot ja vinkit elämäntaparemonttiin, terveelliseen ravintoon tai juuri sinulle sopivaan liikuntalajiin. Saat aina uusinta tietoa myös sairauksien hoidosta, sillä teemme lehteä maan ykkösasiantuntijoiden kanssa.

Suomen suurinta terveyslehteä luetaan, koska siitä löytyvät luotettavat terveysvinkit ja ajankohtainen tieto sairauksista. Nostamme myös esiin päivänpolttavia puheenaiheita olipa kyseessä höttöhiilarit, D-vitamiini tai uudet lääkkeet. Tiedämme, että terveys on tärkeintä ja vastaamme siksi siihenkin, mitä et vastaanotolla tullut kysyneeksi.

Teemme lehteä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. Löydät heidät joko lääketieteellisistä jutuistamme tai jo klassikoksi muodostuneelta Kysy terveydestä -palstaltamme, jolla vastaa nyt myös lääkkeisiin ja ja luontaistuotteisiin erikoistunut lääkäri. Lehti kannustaa pieniin ja isompiinkin elämäntapamuutoksiin ja tukee sinua tuoreissa päätöksissäsi.

Nopeat kuurit ja pikaiset projektit eivät ole mottomme vaan ratkaisut, jotka edistävät terveyttä ja hyvää oloa pysyvästi. Panostamme elämäntaparemontteihin ja painonhallintaan pitkin vuotta, mutta erityisesti kaksi kertaa vuodessa ilmestyvissä Elämänmuutos-erikoisnumeroissamme.

HYVÄ TERVEYS 6kk 7 nroa + 1 nro kestotilaus

HYVÄ TERVEYS 12kk 14 nroa + 1 nro kestotilaus

HYVÄ TERVEYS 6kk 7 nroa määräaikainen tilaus

HYVÄ TERVEYS 12kk 14 nroa määräaikainen tilaus