LUONTAISTERVEYS 12kk 10 nroa kestotilaus

KARPRINT OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Ennaltaehkäisy on parasta ja tehokkainta terveydenhoitoa. Luontaisterveys kertoo, miten jokainen voi omilla valinnoillaan tukea terveyttään ja ennaltaehkäistä sairauksien puhkeamista. Luonto on paras lääkäri, erityisen painoarvon lehdessä saa luonnonmukainen ravinto, liikunta sekä turvalliseksi havaitut luontaisterapiat. Ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus. Luontaisterveys antaa työkaluja myös psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin rakentamiseen ja lujittamiseen.

Uusille tilaajille lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Vanhoille asiakkaille lasku lähetetään jälkikäteen lehtitilauksen alettua.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

2022  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 10 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 4 Jooga. Hyvä uni. Maksa ja haima. Kevätkauden kurssi- ja tapahtumakalenteri.
2 Viikko 8 Vastustuskyky vahvaksi. Diabetes. Idätys ja versotus.
3 Viikko 13 Villivihannekset. Silmät. Luontomatkailu.
4 Viikko 18 Naisen terveys. Vaihdevuodet. Valo ja huippukylmä.
5 Viikko 24 Hyvin voiva mies. Sydän ja verisuonet. Irti riippuvuuksista.
6 Viikko 31 Vatsa ja suolisto. Keliakia, gluteeniton ruoalaitto ja leivonta. Hapattaminen ja kuivaaminen. Syyskauden kurssi- ja tapahtumakalenteri.
7 Viikko 36 Nivelet ja luusto. Kipu. Hengitystiet.
8 Viikko 41 Luonnollisesti kaunis. Hampaat ja suu. Jalat.
9 Viikko 46 Mieli&sielu. Terveet aivot. Parisuhde.
10 Viikko 51 Painonhallinta. Koulutus. Allergioiden siedätys.
2021  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 10 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 4 Painonhallinta - jooga kehon ja mielen hyvinvoinnissa. Vastustuskyvyn vahvistaminen. Sisäelin: kilpirauhanen. Kehon osa: jalkapohjat. Sesongin hyvinvointivinkit. Hapattaminen. Kevätkauden kurssi- ja tapahtumakalenteri.
2 Viikko 8 Nivelten ja luuston hyvinvointi - luonnonmukainen pukeutuminen. Sisäelin: munuaiset. Kehon osa: polvet. Sesongin hyvinvointivinkit.
3 Viikko 13 Villivihannekset ja hortoilu - hapattaminen. Kerätään luonnosta myös ansioksi!. Verenkiertoelimistön hyvinvointi. Sydänoireiden hoito ja ennaltaehkäisy. Sisäelin: Sappi. Kehon osa: lantionseutu. Sesongin hyvinvointivinkit.
4 Viikko 18 Luonnonmukainen hiustenhoito - imunestekierto elimistön terveyden perustana. Silmien hyvinvointi. Sisäelin: kohtu ja munasarjat. Kehon osa: kädet. Sesongin hyvinvointivinkit.
5 Viikko 24 Puhdasta ruokaa suomen luonnosta - hapattaminen. Hammasterveys. Miehen hyvinvointi. Sisäelin: eturauhanen. Kehon osa: selkä. Sesongin hyvinvointivinkit.
6 Viikko 31 Vatsan ja suoliston hyvinvointi - aamuvoimistelu hyvä arjen aloitus. Sisäelin: maksa. Kehon osa: vatsa ja suolisto. Sesongin hyvinvointivinkit. Syyskauden kurssi- ja tapahtumakalenteri.
7 Viikko 36 Luontaisterapiat - rakennetaan lapselle vahva immuniteetti. Kakkostyypin diabeteksen ennaltaehkäisy ja luontainen hoito. Vitamiiniopas. Hapattaminen. Sisäelin: haima. Kehon osa: hartiat ja niska. Sesongin hyvinvointivinkit.
8 Viikko 41 Luonnonmukainen kauneudenhoito - kehon painolla harjoittelu ja tasapainon vahvistaminen. Korvien ja nenän hyvinvointi. Sisäelin: aivolisäke. Kehon osa: kasvot ja kaula. Sesongin hyvinvointivinkit. Messunumero.
9 Viikko 46 Terveet aivot - muistisairauksien ennaltaehkäisy ja hyvä uni. Allergioiden siedätyshoito. Hapattaminen. Sisäelin: käpyrauhanen. Kehon osa: pää. Vaivattomasti verkkokaupasta. Sesongin hyvinvointivinkit.
10 Viikko 51 Kasvainsairauksien ennaltaehkäisy - jaksaminen. Parisuhde vahvaksi. Sisäelin: rintarauhaset. Kehon osa: päästä varpaisiin. Sesongin hyvinvointivinkit.
2020  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 10 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 5 Kevyesti Sydäntalvessa
2 Viikko 9 Luja Luusto Sekä Notkeat Nivelet Ja Rustot
3 Viikko 14 Kesäksi Kuntoon
4 Viikko 20 Luonto On Kauneus
5 Viikko 25 Puhdasta Ruokaa Suomen Luonnosta
6 Viikko 32 Terve Vatsa Ja Suolisto
7 Viikko 47 Luontaisterapiat
8 Viikko 42 Luonnonmukainen Kosmetiikka
9 Viikko 47 Terveet Aivot
10 Viikko 51 Liikutaan Pimeys Pois!
Muut tuotteet