KIINTEISTÖ JA ENERGIA 12kk 8 nroa kestotilaus

KARPRINT KY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Kiinteistö & energia on suunnattu kiinteistöalan ammattilaisille; kiinteistön omistajille/kehittäjille, suunnittelijoille, rakentajille, isännöitsijöille ja taloyhtiöpäättäjille. Lehti käsittelee kiinteistöjen rakentamista, kunnossapitoa, korjausta ja kehitystä sekä erilaisia alaan liittyviä ratkaisuja, erityisesti energianäkökulmaa huomioiden. Lehden teemoina ovat mm. energiatehokkuus, uusiutuva energia, korjausrakentaminen, taloyhtiöiden suunnittelu ja johtaminen, kiinteistöhuolto, talotekniikka, kiinteistöhallinnan uudet teknologiat ja turvallisuus.

Uusille tilaajille lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Vanhoille asiakkaille lasku lähetetään jälkikäteen lehtitilauksen alettua.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

2021  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 9 Peruskorjaukset - hankesuunnittelu. Julkisivut, ovet, ikkunat + parvekkeet. Kattoremontit. Putkiremontit. Linjasaneeraukset. Miten toimii isännöintitoimisto?
2 Viikko 14 Kiinteistön taloudellinen ylläpito - huoltotyöt. Rahoitus. Vakuutukset. Arvonnousu. Energiatehokkuutta parantavat ratkaisut. Kattoremontit. Parvekelasitukset. Lasin käyttö lisääntyy. Lasituksen huolto. Droonit kuntotarkastuksen apuna.
3 Viikko 19 Uusiutuva energia ja ympäristö - aurinkoenergia. Maalämpö. Maaviileä. Piha ja asuinympäristö. Viherrakentaminen. Kiinteistökoneet. Jätehuolto, kierrätys, jätehuoltoyritykset. Sähköautojen latauspisteet. Puurakentaminen. Kattoremontit
4 Viikko 24 Turvallisuus ja talotekniikka - taloyhtiöiden antenni- ja sisäverkot. Piha- ja asfalttityöt. Kulunvalvonta. Lukitus. Hälytysjärjestelmät. Pelastussuunnittelu. Lvis - lämpö, vesi, ilmastointi, sähkö.
5 Viikko 35 Taloyhtiöt ja suunnittelu - lakiasiat. Isojen taloyhtiöiden valaistukset. Isännöinti. Strateginen suunnittelu
6 Viikko 40 Energiansäästö ja digitaaliset ratkaisut - lvi. Hissit taloyhtiöissä. Uudet ja vanhat taloyhtiöt. Energiankulutuksen seuranta ja optimointi. Asuntokohtainen vedenmittaus. Sähkönkulutus. Lämmitysjärjestelmät. Energiainvestointien suunnittelu. Lakiasiat.
7 Viikko 45 Hissit ja kiinteistökoneet - talopesulat, varastot ja muut yhteiset tilat. Kiinteistöalan koulutus. Puurakentaminen. Jätehuolto. Talven huolto- ja kunnossapitotyöt. Puhdas savuhormi taloyhtiöissä.
8 Viikko 50 Rakentaminen - uudisrakentaminen. Sisäilma. Puukerrostalot. Asuntorakentajia esittelyssä. Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen.
2020  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 10 Peruskorjaukset
2 Viikko 16 Kiinteistön Taloudellinen Ylläpito
3 Viikko 22 Uusiutuva Energia Ja Ympäristö
4 Viikko 25 Turvallisuus & Talotekniikka
5 Viikko 36 Taloyhtiöt & Suunnittelu
6 Viikko 42 Energian Säästö & Digitaaliset Ratkaisut
7 Viikko 47 Hissit Ja Kiinteistökoneet
8 Viikko 51 Rakentaminen
Muut tuotteet