ASE & ERÄ 12kk 8 nroa kestotilaus

KARPRINT OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Ase & Erä -lehdellä on lähes 40-vuotinen perinne metsästäjien, eränkävijöiden ja ammunnasta ja aseista kiinnostuneiden lukijoiden suosikkilehtenä. Lehden jutuissa esittäytyvät metsästyksen, ammunnan ja eränkäynnin harrastajat, lajien uutuustuotteet sekä yhteiskunnalliset näkökulmat.

Lehden teemoissa mukana mm. ase-esittelyt, patruuna- ja luotityypit, tähtäimet ja optiikka, linnustus, hirvijahti, metsästyskoirat, metsästysvarusteet, maastoajoneuvot, ampumaradat.

Tilaajalle lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtimyynti Kukkonen Ay.

2023  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 7 Aseiden kunnossapito, muokkaus ja säätö. Aseiden huolto. Aseiden muutostyöt. Aseen säilytys ja kuljetus. Käytetyt aseet. Eläintentäyttäjät ja trofeet. Riistanhoito. Ase- ja erätapahtumat 2023.
2 Viikko 12 Ammunnan harjoittelu. Ampumaradat ja simulaattorit. Ammuntakoulutukset. Jousi- ja ilma-aseet. Patruunat ja luotityypit. Lataustarvikkeet. Metsästysharrastu
3 Viikko 17 Ase- ja elektroniikkauutuudet. Aseuutuudet. Riistakamerat. Radiopuhelimet. Koirapannat- ja tutkat. Kyttäys ja naamiointi. Metsästäjän matkapuhelimet ja nettiyhteydet. Lyijyttömät luodit ja patruunat. Sähköpolkupyörät & maastopolkupyörät.
4 Viikko 23 Metsästysvarusteet ja maastoajoneuvot. Mönkijät. Veneet ja kanootit. Asut ja jalkineet. Erämajoituksen varusteet. Koiratarvikkeet. Riistaruokinta. Riistakamerat. Reserviläistoiminta ja reserviläisten aseet.
5 Viikko 32 Metsästyskauden avausnumero. Vesilinnustus. Metästyskoiran koulutus ja ravinto. Tähtäimet ja optiikka. Tekniikka metsästyksen apuna. Kiikaritähtäimet, jalustat, kiikarit. Äänenvaimentajat / supistajat.
6 Viikko 37 Hirvijahti. Metsäkanalinnustus. Riistan käsittely, pakkaus ja säilöntä. Naimetsästäjän aseet, asut ja varusteet. Puukot ja teräaseet. Teltta- ja retkimajoitus.
7 Viikko 43 Metsästysmatkailu. Jahtiin ulkomaille. Ohjatut metsästysretket ja jahdit kotimaassa. Peura- ja kaurisjahti. Talvimetsästäjän varusteet. Jousimetsästys. Esittelyssä moottorikelkat.
8 Viikko 49 Pienriista. Pienaseet. Loukkupyynti. Turkisten käsittely. Erä- ja riista-alan koulutus.
2022  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 5 Aseiden kunnossapito ja säätö. Aseiden huolto. Aseiden muutostyöt. Aseen säilytys ja kuljetus. Käytetyt aseet. Eläintentäyttäjät ja trofeet. Riistanhoito. Ase- ja erätapahtumat 2022.
2 Viikko 10 Ammunnan harjoittelu. Ampumaradat ja simulaattorit. Ammuntakoulutukset. Jousi- ja ilma-aseet. Patruunat ja luotityypit. Lataustarvikkeet. Nuoret metsästäjät.
3 Viikko 16 Ase- ja elektroniikkauutuudet. Aseuutuudet. Riistakamerat. Radiopuhelimet. Koirapannat- ja tutkat. Kyttäys ja naamiointi.
4 Viikko 22 Metsästysvarusteet ja ajoneuvot. Mönkijät. Veneet ja kanootit. Asut ja jalkineet. Erämajoituksen varusteet. Koiratarvikkeet. Riistaruokinta. Messunumero.
5 Viikko 33 Metsästyskauden avausnumero. Vesilinnustus. Metästyskoiran koulutus ja ravinto. Tähtäimet ja optiikka. Tekniikka metsästyksen apuna.
6 Viikko 38 Hirvijahti. Metsäkanalinnustus. Riistan käsittely, pakkaus ja säilöntä. Naismetsästäjän aseet, asut ja varusteet. Puukot ja teräaseet.
7 Viikko 43 Metsästysmatkailu. Jahtiin ulkomaille. Ohjatut metsästysretket ja jahdit kotimaassa. Peura- ja kaurisjahti. Talvimetsästäjän varusteet.
8 Viikko 49 Pienriista. Pienaseet. Loukkupyynti. Turkisten käsittely. Erä- ja riista-alan koulutus.
2021  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 5 Aseiden kunnassapito ja säilytys - asekaapit. Aseen kuljettaminen. Aseiden kunnossapito ja huoltaminen. Käytetyt aseet. Eläintentäyttäjät ja trofeet. Ase- ja erätapahtumat 2021.
2 Viikko 10 Harjoitusammunta - ampumaradat ja simulaattorit. Nuoret metsästäjät. Jousi- ja ilma-aseet. Patruunat ja luotityypit. Lataustarvikkeet.
3 Viikko 16 Ase- ja elektroniikkauutuudet - metsästysaseiden katsaus. Tähtäimet ja optiikka. Riistakamerat, gps. Koirapannat ja tutkat. Kyttäys ja naamiointi. Messunumero.
4 Viikko 22 Maastoajoneuvot ja metsästysvarusteet - mönkijät, veneet ja kanootit. Asut ja jalkineet. Metsämajoituksen varusteet. Messunumero.
5 Viikko 33 Metsästyskauden avausnumero - kotimaan metsästys. Vesilintujen metsästys. Metsästyskoiran jahtikauden ravinto ja lisäravinteet. Metsästyskoiran syksy. Tekniikka metsästyksen apuna.
6 Viikko 38 Hirvijahti - naismetsästäjän aseet, asut ja varusteet. Puukot ja teräaseet. Riistan säilöntä ja pakkaus.
7 Viikko 43 Metsästysmatkailu - ulkomaiset metsästyskohteet. Metsästysretket ja jahtisafarit. Peura- ja kaurisjahti. Talvimetsästäjän varusteet.
8 Viikko 49 Pienriista - pienaseet. Loukkupyynti. Turkisten käsittely. Riistanhoito.
2020  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 6 Aseiden kunnossapito ja säilytys
2 Viikko 12 Ammunnan harjoittelu
3 Viikko 17 Ase- ja elektroniikkauutuudet
4 Viikko 23 Maastoajoneuvot ja metsästysvarusteet
5 Viikko 33 Metsästyskauden avausnumero
6 Viikko 38 Hirvijahti
7 Viikko 44 Metsästysmatkailu
8 Viikko 49 Pienriista
Muut tuotteet