KISSAFANI 12kk 6 nroa kestotilaus

KARPRINT OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lämminhenkinen ja asiantunteva Kissafani on jokaisen kissaihmisen toivelehti. Kissafani esittelee tietoa ja vinkkejä kissan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimiseen sekä aitoja tarinoita erilaisista kissoista ja kissan omistajista.

Lehden rotuesittelyt ja näyttelyreportaasit antavat kattavan katsauksen kissaroduista ja -kasvattajista. Lehdestä kissan omistajat löytävät tietoa kissan ruokinnasta, varusteista ja harrastamisesta kissan kanssa.

Tilaajalle lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtimyynti Kukkonen Ay.

2023  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 3 Kissan terveyden hoito. Kissan terveystarkastukset, eläinlääkärit ja vastaanotolla käynti. Rokotukset ja madotukset. Nivelet ja luusto. Allergiat.
2 Viikko 10 Pentu tulee taloon. Pennun hankinta, pennun varusteet. Kasvuikäisen kissanravinto. Punkkien hoito ja karkotus. Kissan vakuutukset.
3 Viikko 19 Näyttelyt ja kasvatus. Lemmikki - ja kissanäyttelyt sekä muut tapahtumat. Kissojen kasvatustoiminta. Turkin hoito ja välineet. Näyttelyvarusteet, kissan kuljetus ja matkustaminen. Kissan ulkoilu.
4 Viikko 35 Suuri ravintonumero. Ravintoa kissan yksilöllisiin tarpeisiin. Vastustuskyvyn ylläpito. Lisäravinteet ja vitamiinit. Kissan stressi- ja ongelmakäyttäytyminen sekä niiden hoitotoimenpiteet.
5 Viikko 42 Seniorikissat & kissan hoito. Ikääntyvän kissan hoito ja ravinto. Kissan virtsatieterveys. Kissanhiekat ja vessat. Tassujen terveys ja rasitusvammojen ehkäisy. Korvien terveys. Hampaiden kunto. Silmien näkökyky ja terveys. Kissan eläinlääkärit. Kissan säännnölliset hoitotoimenpiteet.
6 Viikko 48 Kissan aktivointi. Kissan leikki, kiipeilypuut ja lelut. Kissan pedit ja lepopaikat. Kissan herkkuruoat. Harrastamaan kissan kanssa, leikkikalut ja apuvälineet, kiipeilypuut. Onko leikki kissalle elinehto?
2022  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 6 Kissan terveyden hoito. Kissan terveystarkastukset, kissan eläinlääkärit ja vastaanottot. Rokotukset ja madotukset. Nivelet ja luusto. Allergiat. Esittelyssä kissahoitola.
2 Viikko 15 Pentu tulee taloon. Pennun hankinta, pennun varusteet. Kasvuikäisen kissan ravinto. Punkkien hoito ja karkotus. Kissan vakuutukset. Kissahoitola esittelyssä.
3 Viikko 21 Näyttelyt ja kasvatus. Lemmkki- ja kissanäyttelyt sekä muut tapahtumat. Kissojen kasvatustoiminta. Turkin hoito ja välineet. Näyttelyvarusteet, kissan kuljetus ja matkustaminen. Kissan ulkoilu. Kissahoitola esittelyssä.
4 Viikko 33 Suuri ravintonumero. Ravintoa kissan yksilöllisiin tarpeisiin. Vastustuskyvyn ylläpito. Lisäravinteet ja vitamiinit. Kissan stressi ja ongelmakäyttäytyminen. Kissahoitola esittelyssä.
5 Viikko 44 Seniorikissat. Ikääntyvän kissan hoito ja ravinto. Virtsatieterveys. Kissanhiekat ja -vessat. Tassujen terveys ja rasitusvammojen ehkäisy. Korvien terveys. Hampaiden kunto. Silmien näkökyky ja terveys. Kissan eläinlääkärit. Kissahoitola esittelyssä.
6 Viikko 49 Kissan aktivointi. Kissan leikki, kiipeilypuut ja lelut. Kissan pedit. Kissan herkut. Harrastamaan kissan kanssa. Kissahoitola esittelyssä.
2021  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 7 Kissan terveyden hoito - rokotukset ja madotukset. Nivelet ja luusto. Allergiat. Kissan terveystarkastukset. Löytökissatoiminta.
2 Viikko 15 Pentu tulee taloon - pennun hankinta. Pennun varusteet. Kasvavan kissan ravinto. Punkkien hoito ja karkotus. Kissahoitolat. Vakuutukset.
3 Viikko 21 Näyttelyt ja kasvatus - näyttelyt ja muut tapahtumat. Kasvatustoiminta. Turkin hoito ja välineet. Näyttelyvarusteet. Kissan kuljetus ja matkustaminen. Kissan ulkoilu.
4 Viikko 34 Suuri ravintonumero - ravintoa kissan yksilöllisiin tarpeisiin. Vastustuskyvyn ylläpito. Lisäravinteet ja vitamiinit. Kissan stressi ja ongelmakäyttäytyminen. Messunumero.
5 Viikko 42 Senioirikissat - ikääntyvän kissan hoito & ravinto. Virtsatieterveys. Kissanhiekat ja -vessat. Kissakahvilat.
6 Viikko 48 Kissan aktivointi - kissan leikki. Kiipeilypuut ja lelut. Kissan pedit. Kissan herkut. Harrastamaan kissan kanssa. Joululahjat kissalle ja kissaihmiselle.
2020  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 7 Kissan Terveyden Hoito
2 Viikko 13 Pentu Tulee Taloon
3 Viikko 21 Näyttelyt Ja Kasvatus
4 Viikko 34 Suuri Ravintonumero
5 Viikko 41 Senioirikissat
6 Viikko 48 Kissan Aktivointi
Muut tuotteet