HEVOSMAAILMA 12kk 6/5 nroa määräaikainen tilaus

KARPRINT OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Hevosmaailma tarjoaa hevosharrastajille tietoa hevosen käsittelystä, hyvästä hoidosta ja erilaisista harrastusmahdollisuuksista hevosen kanssa. Lehti sopii niin hevosen omistajille ja kasvattajille kuin ratsastajille ja raviharrastajille.

Hevosesta huolehtiminen ruokinnasta terveydenhoitoon on yksi lehden jatkuvista osa-alueista, lisäksi mukana laji- ja talliesittelyjä sekä tietoa varusteista ja turvallisuutta.

Tilaajalle lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtimyynti Kukkonen Ay.

2023  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 6/5 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 9 Uusi harrastus - hevoset! Hevosharrastuksen aloittaminen, varusteet, asusteet, opetus ja opiskelu sekä lajiin tutustuminen. Lajiesittelyt. Tallin rakentaminen.
2 Viikko 15 Hevosen hyvä hoito. Hevosen käsittely ja hoito. Oikeanlaiset varusteet hevoselle. Hevosen hoito ja ravinto. Erilaiset valmennukset. Talli on hevosen koti. Laiduntarvikkeet.
3 Viikko 22 Kesän hevostapahtumat. Raviharrastus, raviradat. Hevosen kuljettaminen. Näyttelyt ja kilpailutoiminta. Suomessa järjestetään runsaasti raveja ja muita hevosaiheisia kilpailuja. Hevosurheilun suosio on ollut jo pitkään nousussa.
4 Viikko 35 Tallitoiminta. Tallipaikka hevoselle. Harrastustallin valinta aloittelijalle sekä kokeneelle hevosharrastajalle. Miten toimitaan tallilla. Tallin varusteet ja tarvikkeet. Heinät ja kuivikkeet.
5-6 Viikko 47 Hevosen ravinto ja terveys sekä hevosalan koulutus. Hevosen lihasten ja nivelten hoito. Hevosen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys. Täydennysrehut. Vitamiinit ja lisäravinteet. Hevosten kasvatustoiminta. Hevonen omaksi vai vuokraamalla. Vakuutukset sekä hevoskuljetukset. Hevosalalle kouluttautuminen, löytyisikö ammatti hevosalalta?
2022  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 6/5 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 7 Uusi harrastus - hevoset! Hevosharrastuksen aloittaminen, tallikoiran elämää. Lajiesittelyt. Harrastajan asusteet ja varusteet. Tallin rakentaminen.
2 Viikko 14 Hevosen hyvä hoito. Hevosen käsitttely ja hoito. Tallikoiran elämää. Oikeanlaiset varusteet hevoselle. Hevosen hoito ja ravinto. Valmennukset. Talli on hevosen koti. Laiduntarvikkeet.
3 Viikko 22 Ravit & kesän hevostapahtumat. Raviharrastus, raviradat. Tallikoiran elämää. Hevosen kuljettaminen. Näyttelyt ja kilpailutoiminta.
4 Viikko 34 Tallitoiminta. Tallipaikka hevoselle. Tallikoiran elämää. Harrastustallin valinta. Miten tallilla toimitaan? Tallin varusteet ja tarvikkeet. Heinät ja kuivikkeet.
5-6 Viikko 48 Hevosen ravinto ja terveys. Hevosen lihasten ja nivelten hoito. Hevosen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys. Täydennysrehut. Vitamiinit ja lisäravinteet. Hevosten kasvatustoiminta. Oman hevosen hankinta/vuokraus. Löytyykö ammatti hevosalalta. Vakuutukset sekä hevoskuljetukset.
2021  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 7 Hevosharrastuksen monet kasvot - harrastuksen aloittaminen. Tallikoiran elämää. Lajiesittelyt. Harrastajan asusteet ja varusteet. Tallirakentaminen.
2 Viikko 14 Hevosen hyvä hoito - hevosen käsittely. Tallikoiran elämää. Oikeanlaiset varusteet hevoselle. Hevosen hoito ja ravinto. Valmennukset. Talli, hevosen koti. Laiduntarvikkeet. Messunumero.
3 Viikko 22 Ravit & kesän hevostapahtumat - raviharrastus. Raviradat. Tallikoiran elämää. Hevosen kuljettaminen. Näyttelyt. Kilpailutoiminta. Kuninkuusravinumero.
4 Viikko 34 Tallitoiminta - tallipaikka hevoselle. Tallikoiran elämää. Harrastustallin valinta. Miten tallilla toimitaan? Tallin varusteet ja tarvikkeet. Heinät ja kuivikkeet.
5 Viikko 43 Hevosen ravinto ja terveys - hevosen lihasten ja nivelten hoito. Tallikoiran elämää. Hevosen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Täydennysrehut. Vitamiinit ja lisäravinteet.
6 Viikko 49 Hevosalan koulutus - kasvatustoiminta. Oman hevosen hankinta/vuokraus. Tallikoiran elämää. Ammatti hevosalalta. Vakuutukset. Hevoskuljetukset.
2020  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 8 Hevosharrastuksen Monet Kasvot
2 Viikko 14 Hevosen Hyvä Hoito
3 Viikko 21 Ravit & Kesän Hevostapahtumat
4 Viikko 35 Tallitoiminta
5 Viikko 43 Hevosen Ravinto Ja Terveys
6 Viikko 49 Hevosalan Koulutus
Muut tuotteet