HEVOSMAAILMA 12kk 6 nroa määräaikainen tilaus

KARPRINT KY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Hevosmaailma on hevosen omistajille, kasvattajille ja harrastajille suunnattu erikoislehti. Lehti tarjoaa runsaasti monipuolista ja ajankohtaista luettavaa hevosmaailmassa eläville. Harrastelehtenä Hevosmaailma kiinnostaa niin raviharrastajia, ratsastajia kuin hevostaloudessa eläviä. Hevosesta huolehtiminen ruokinnasta terveydenhoitoon on yksi lehden jatkuvista osa-alueista, unohtamatta varusteiden hankintaa ja turvallisuutta.

Lehtitilaus laskutetaan ennakkolaskulla, joka lähetetään normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu / 1.erämaksu on suoritettu.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessa  
 
Nro Ilmestyy Teema
1 Viikko 6 VARUSTEET. Tallirakentaminen. Ratsastajan ja hevosen varusteet. Kesäleirit. Oriasematoiminta. Ravirataesittely.
2 Viikko 13 RAVINTONUMERO. Varsominen ja ravinto. Täydennysrehut. Vitamiinit ja lisäravinteet. Talli- ja laiduntarvikkeet. Ratsastuskeskusesittely. Messunumero.
3 Viikko 24 KESÄN HEVOSTAPAHTUMAT. Kesän hevostapahtumat. Ohjastajan varusteet. Ravikärryt. Kengitys. Ravirataesittely. Messunumero Kuninkuusravit.
4 Viikko 34 LUONNONMUKAINEN HEVOSENHOITO. Kuljetuskalusto ja -palvelut. Heinät, kuivikkeet. Ratsastuskeskusesittely.
5 Viikko 41 HEVOSEN TERVEYS. Hevosen lihasten ja nivelten hoito. Hevosen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Täydennysrehut. Vitamiinit ja lisäravinteet. Ravirataesittely.
6 Viikko 48 VALMENNUS JA HEVOSALAN KOULUTUS. Kasvatustoiminta. Hevosalan koulutusten esittely. Ratsastuskeskusesittely. Vakuutukset. Myyntitoiminta.
Muut tuotteet