KISSAFANI 12kk 6 nroa määräaikainen tilaus

KARPRINT KY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lämminhenkinen ja odotettu Kissafani välittää asiatiedon lisäksi kissoihin liittyvää tunnepuolta. Upeat värikuvat sekä perusteelliset rotukissaesittelyt ovat saaneet hyvää palautetta lehden asiantuntevilta lukijoilta. Heidän joukossaan on niin kissaharrastuksen vasta aloittaneita kuin pidemmälle edenneitä näyttelykonkareita ja kasvattajia.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessa  
 
Nro Ilmestyy Teema
1 Viikko 5 KISSAN TERVEYDEN HOITO. Rokotukset ja madotukset. Nivelet ja luusto. Nivelongelmien hoito. Kissan leikki - kiipeilytelineet ja muut varusteet.
2 Viikko 13 RAVINTONUMERO - KUIVARUOAT. Kuivaruokaesittely. Punkkien puremat ja häätö. Pentu tulee taloon. Kissahoitolat.
3 Viikko 22 NÄYTTELYT JA KASVATUS. Kesän kissanäyttelyt ja muut tapahtumat. Kasvatustoiminta. Kissa näyttelykuntoon hoito & varusteet. Kissan kuljetus ja matkustaminen. Kissan herkut.
4 Viikko 34 KISSANHIEKAT ESITTELYSSÄ. Hiekkalaatikot ja kissanvessat. Virtsatieterveys. Vastustuskyvyn ylläpito - ravinto & täydennysravinto. Lisäravinteet ja vitamiinit. Löytökissatoiminta.
5 Viikko 42 RAVINTONUMERO - MÄRKÄRUOAT. Märkäruokaesittely. Ikääntyvän kissan hoito & ravinto. Kissan lelut. Kissan koulutus ja harrastukset.
6 Viikko 49 TURKIN HOITO. Turkin hoitoaineet ja -välineet. Joululahjat kissalle ja kissaihmiselle. Allergiat.
Muut tuotteet