KISSAFANI 12kk 6 nroa määräaikainen tilaus

KARPRINT OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Lämminhenkinen ja odotettu Kissafani välittää asiatiedon lisäksi kissoihin liittyvää tunnepuolta. Upeat värikuvat sekä perusteelliset rotukissaesittelyt ovat saaneet hyvää palautetta lehden asiantuntevilta lukijoilta. Heidän joukossaan on niin kissaharrastuksen vasta aloittaneita kuin pidemmälle edenneitä näyttelykonkareita ja kasvattajia.

Uusille tilaajille lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Vanhoille asiakkaille lasku lähetetään jälkikäteen lehtitilauksen alettua.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

2021  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 7 Kissan terveyden hoito - rokotukset ja madotukset. Nivelet ja luusto. Allergiat. Kissan terveystarkastukset. Löytökissatoiminta.
2 Viikko 15 Pentu tulee taloon - pennun hankinta. Pennun varusteet. Kasvavan kissan ravinto. Punkkien hoito ja karkotus. Kissahoitolat. Vakuutukset.
3 Viikko 21 Näyttelyt ja kasvatus - näyttelyt ja muut tapahtumat. Kasvatustoiminta. Turkin hoito ja välineet. Näyttelyvarusteet. Kissan kuljetus ja matkustaminen. Kissan ulkoilu.
4 Viikko 34 Suuri ravintonumero - ravintoa kissan yksilöllisiin tarpeisiin. Vastustuskyvyn ylläpito. Lisäravinteet ja vitamiinit. Kissan stressi ja ongelmakäyttäytyminen. Messunumero.
5 Viikko 42 Senioirikissat - ikääntyvän kissan hoito & ravinto. Virtsatieterveys. Kissanhiekat ja -vessat. Kissakahvilat.
6 Viikko 48 Kissan aktivointi - kissan leikki. Kiipeilypuut ja lelut. Kissan pedit. Kissan herkut. Harrastamaan kissan kanssa. Joululahjat kissalle ja kissaihmiselle.
2020  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 7 Kissan Terveyden Hoito
2 Viikko 13 Pentu Tulee Taloon
3 Viikko 21 Näyttelyt Ja Kasvatus
4 Viikko 34 Suuri Ravintonumero
5 Viikko 41 Senioirikissat
6 Viikko 48 Kissan Aktivointi
Muut tuotteet