LUONTAISTERVEYS 12kk 10 nroa määräaikainen tilaus

KARPRINT KY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Ennaltaehkäisy on parasta ja tehokkainta terveydenhoitoa. Luontaisterveys kertoo, miten jokainen voi omilla valinnoillaan tukea terveyttään ja ennaltaehkäistä sairauksien puhkeamista. Luonto on paras lääkäri, erityisen painoarvon lehdessä saa luonnonmukainen ravinto, liikunta sekä turvalliseksi havaitut luontaisterapiat. Ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus. Luontaisterveys antaa työkaluja myös psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin rakentamiseen ja lujittamiseen.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 10 kertaa vuodessa  
 
Nro Ilmestyy Teema
1 Viikko 3 PAINONHALLINTA. Liikunta. Ruokavalio. Kehon ja mielen hyvinvointi. Kevätkauden kurssi- ja tapahtumakalenteri. MESSUNUMERO.
2 Viikko 9 HYVINVOIVA TUKIELIMISTÖ. Luusto ja nivelet. Luonnonmukainen kodinhoito & sisustus. Idätys ja versotus.
3 Viikko 14 HENKINEN HYVINVOINTI. Luonnon parantava voima. Suomalainen kansanparannus. Kesäksi kuntoon. Villivihannekset. Terve mieli.
4 Viikko 19 KAUNIINA KESÄÄN. Luonnonmukainen kosmetiikka. Ekologinen hiusten ja kauneudenhoito. Verenkiertoelimistön hyvinvointi. Matkat ja retkeily luonnon keskellä.
5 Viikko 25 LUONNONMUKAINEN RAVINTO. Lisäaineet. Luomu. Raakaruoka. Marjat ja kasvit Suomen luonnosta. Reseptit ja ateriavinkit.
6 Viikko 32 TERVEYS JA HYVINVOINTI. Miesten terveys. Sairauksien ennaltaehkäisy. Vitamiinit ja lisäravinteet. Voimistelu ja jumpat. Suoliston hyvinvointi. Syyskauden kurssi- ja tapahtumakalenteri.
7 Viikko 37 TERAPIAT JA LASTEN TERVEYS. Lasten ruokavalio. Liikkumaan yhdessä lapsen kanssa. Onnellinen odotus. Luontaisterapiat.
8 Viikko 42 LUONTO KAUNEUDENHOITAJANA. Luonnonmukainen kosmetiikka. Kauneutta ja hyvinvointia suomalaisesta luonnosta. Ekologinen hiusten ja kauneudenhoito. Kodin luonnonmukaiset materiaalit. MESSUNUMERO.
9 Viikko 46 MUISTI & VIRKEÄ MIELI. Terveet aivot. Muistisairauksien ennaltaehkäisy. Allergiat. Naisen elämänkaari.
10 Viikko 51 TERVEYSMATKAILU. Kylpylät ja hyvinvointimatkailu. Talviliikunta. Ihon hoito talvella. Luonnonmukainen pukeutuminen. Hyvän mielen joulu.
Muut tuotteet