PIENI ON SUURIN 12kk 6 nroa määräaikainen tilaus

LASTEN KESKUS OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Pikkuväki ja Pyhäkoululehti yhdistyvät vuoden 2017 alussa yhdeksi seurakunnan varhaiskasvatuksen lehdeksi.

Pieni on Suurin -nimi kuvastaa Seurakuntien Lapsityön Keskuksen arvoja, joissa nostetaan lapsi toiminnan keskiöön. Tavoitteena on palvella seurakuntien laaja-alaista varhaiskasvatusta kattavasti. Lehden kohderyhmään kuuluvat myös päivähoidon ammattilaiset sekä alan opiskelijat. Pieni on Suurin ilmestyy 6 kertaa vuodessa päiväkerho- ja perhekerholiitteineen.

Pyhäkoulusuunnitelmat julkaistaan erillisenä lehtenä kahdesti vuodessa siten, että se palvelee aina koko kauden suunnittelua. Suunnitelmien tilaaja saa samalla myös kahdesti vuodessa varhaiskasvatuksen lehden.

Uusille tilaajille lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Vanhoille asiakkaille lasku lähetetään jälkikäteen lehtitilauksen alettua.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

 
Maa: Suomi
Ilmestyy: 6 kertaa vuodessa
Nro Ilmestyy Teema
1 10.01.2019 Kodin katsomuskasvatus ja kristillinen kasvatus, kasteopetus, kummit. Lehden mukana lukijat saavat erityisesti pyhäkouluille suunnatun Päkän vinkit pienille ja suurille -liitteen.
2 12.03.2019 Kirkkotila lasten ja perheiden tilana, olohuoneena; alustatalous; digitila; lapselle turvallinen hengellinen tila / turvallinen kristillinen yhteisö; lapsen oikeus näkyä  tilassa. Lehden mukana lukijat saavat päivä- ja perhekerhojen vuosisuunnittelua varten Pulmun jyväsiä -liitteen.
3 26.04.2019 Lapsen ja perheen hyvinvointi, luonto, kestävä kehitys, erityispedagogiikka.
4 26.07.2019 Vapaaehtoistoimijat seurakunnassa. Lehden mukana lukijat saavat erityisesti pyhäkouluille suunnatun Päkän vinkit pienille ja suurille -liitteen.
5 04.10.2019 Monikulttuurisuus, eri uskontojen yhteiset polut ja juuret, ramadan, joulu.
6 07.11.2019 Työhyvinvointi muutoksen keskellä; muutosjohtamisen näkökulma; työn suunnittelu, organisointi ja arviointi; vapaaehtoisten asema; taloustietoisuus; yhteinen työ.
Muut tuotteet