ASE & ERÄ 12kk 8 nroa määräaikainen tilaus

KARPRINT OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Ase & Erä -lehdellä on lähes 40-vuotinen perinne metsästäjien, eränkävijöiden ja ammunnasta ja aseista kiinnostuneiden lukijoiden suosikkilehtenä. Lehden jutuissa esittäytyvät metsästyksen, ammunnan ja eränkäynnin harrastajat, lajien uutuustuotteet sekä yhteiskunnalliset näkökulmat.

Lehden teemoissa mukana mm. ase-esittelyt, patruuna- ja luotityypit, tähtäimet ja optiikka, linnustus, hirvijahti, metsästyskoirat, metsästysvarusteet, maastoajoneuvot, ampumaradat.

Tilaajalle lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtimyynti Kukkonen Ay.

2024  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 8 Uuden metsästäjän opas. Aseiden huolto. Aseiden muutostyöt. Aseen säilytys ja kuljetus. Käytetyt aseet. Riistanhoito. Ase- ja erätapahtumat 2024.
2 Viikko 13 Ampumaradat, sisäampumaradat ja simulaattorit. Ammuntakoulutukset. Jousi- ja ilma-aseet. Lataustarvikkeet. Metsästäjän auto, eri vaihtoehdot ja mallistot esittelyssä. Veneet ja kanootit. Jahtimatkojen liitesivut.
3 Viikko 18 Aseuutuudet. Riistakamerat. Radiopuhelimet. Koirapannat- ja tutkat. Metsästäjän matkapuhelimet ja nettiyhteydet. Sähköpolkupyörät & maastopolkupyörät. Mönkijät. Kiikaritähtäimien liitesivut.
4 Viikko 23 Asut ja jalkineet. Erämajoituksen varusteet. Koiratarvikkeet. Riistaruokinta. Reserviläistoiminta ja reserviläisten aseet. Erämessujen messunumero. Patruunoiden ja luotien liitesivut.
5 Viikko 33 Metsästyskoiran koulutus, ravinto ja paikanninlaitteet. Tekniikka metsästyksen apuna: riistakamerat, paikanninlaitteet ja metsästäjiä auttavat puhelinsovellukset. Kiikarit. Äänenvaimentajat / supistajat. .
6 Viikko 37 Riistan käsittely, pakkaus ja säilöntä. Naismetsästäjän aseet, asut ja varusteet. Puukot ja teräaseet. Teltta- ja retkimajoitus. Trofeet ja eläintentäyttäjät. Kyttäys ja naamiointi.
7 Viikko 43 Peura- ja kaurisjahti. Talvimetsästäjän varusteet. Jousimetsästys. Esittelyssä moottorikelkat. Metsästäjien joululahjat -liitesivut, sisältää myös eräkirjallisuuden.
8 Viikko 49 Pienaseet. Loukkupyynti. Turkisten käsittely. Erä- ja riista-alan koulutus. Riistaruoan liitesivut: mausteet, juomat, astiat, veitset, kattilat, paistinpannut
2023  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 7 Aseiden kunnossapito, muokkaus ja säätö. Aseiden huolto. Aseiden muutostyöt. Aseen säilytys ja kuljetus. Käytetyt aseet. Eläintentäyttäjät ja trofeet. Riistanhoito. Ase- ja erätapahtumat 2023.
2 Viikko 12 Ammunnan harjoittelu. Ampumaradat ja simulaattorit. Ammuntakoulutukset. Jousi- ja ilma-aseet. Patruunat ja luotityypit. Lataustarvikkeet. Metsästysharrastu
3 Viikko 17 Ase- ja elektroniikkauutuudet. Aseuutuudet. Riistakamerat. Radiopuhelimet. Koirapannat- ja tutkat. Kyttäys ja naamiointi. Metsästäjän matkapuhelimet ja nettiyhteydet. Lyijyttömät luodit ja patruunat. Sähköpolkupyörät & maastopolkupyörät.
4 Viikko 23 Metsästysvarusteet ja maastoajoneuvot. Mönkijät. Veneet ja kanootit. Asut ja jalkineet. Erämajoituksen varusteet. Koiratarvikkeet. Riistaruokinta. Riistakamerat. Reserviläistoiminta ja reserviläisten aseet.
5 Viikko 32 Metsästyskauden avausnumero. Vesilinnustus. Metästyskoiran koulutus ja ravinto. Tähtäimet ja optiikka. Tekniikka metsästyksen apuna. Kiikaritähtäimet, jalustat, kiikarit. Äänenvaimentajat / supistajat.
6 Viikko 37 Hirvijahti. Metsäkanalinnustus. Riistan käsittely, pakkaus ja säilöntä. Naimetsästäjän aseet, asut ja varusteet. Puukot ja teräaseet. Teltta- ja retkimajoitus.
7 Viikko 43 Metsästysmatkailu. Jahtiin ulkomaille. Ohjatut metsästysretket ja jahdit kotimaassa. Peura- ja kaurisjahti. Talvimetsästäjän varusteet. Jousimetsästys. Esittelyssä moottorikelkat.
8 Viikko 49 Pienriista. Pienaseet. Loukkupyynti. Turkisten käsittely. Erä- ja riista-alan koulutus.
2022  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 5 Aseiden kunnossapito ja säätö. Aseiden huolto. Aseiden muutostyöt. Aseen säilytys ja kuljetus. Käytetyt aseet. Eläintentäyttäjät ja trofeet. Riistanhoito. Ase- ja erätapahtumat 2022.
2 Viikko 10 Ammunnan harjoittelu. Ampumaradat ja simulaattorit. Ammuntakoulutukset. Jousi- ja ilma-aseet. Patruunat ja luotityypit. Lataustarvikkeet. Nuoret metsästäjät.
3 Viikko 16 Ase- ja elektroniikkauutuudet. Aseuutuudet. Riistakamerat. Radiopuhelimet. Koirapannat- ja tutkat. Kyttäys ja naamiointi.
4 Viikko 22 Metsästysvarusteet ja ajoneuvot. Mönkijät. Veneet ja kanootit. Asut ja jalkineet. Erämajoituksen varusteet. Koiratarvikkeet. Riistaruokinta. Messunumero.
5 Viikko 33 Metsästyskauden avausnumero. Vesilinnustus. Metästyskoiran koulutus ja ravinto. Tähtäimet ja optiikka. Tekniikka metsästyksen apuna.
6 Viikko 38 Hirvijahti. Metsäkanalinnustus. Riistan käsittely, pakkaus ja säilöntä. Naismetsästäjän aseet, asut ja varusteet. Puukot ja teräaseet.
7 Viikko 43 Metsästysmatkailu. Jahtiin ulkomaille. Ohjatut metsästysretket ja jahdit kotimaassa. Peura- ja kaurisjahti. Talvimetsästäjän varusteet.
8 Viikko 49 Pienriista. Pienaseet. Loukkupyynti. Turkisten käsittely. Erä- ja riista-alan koulutus.
2021  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 5 Aseiden kunnassapito ja säilytys - asekaapit. Aseen kuljettaminen. Aseiden kunnossapito ja huoltaminen. Käytetyt aseet. Eläintentäyttäjät ja trofeet. Ase- ja erätapahtumat 2021.
2 Viikko 10 Harjoitusammunta - ampumaradat ja simulaattorit. Nuoret metsästäjät. Jousi- ja ilma-aseet. Patruunat ja luotityypit. Lataustarvikkeet.
3 Viikko 16 Ase- ja elektroniikkauutuudet - metsästysaseiden katsaus. Tähtäimet ja optiikka. Riistakamerat, gps. Koirapannat ja tutkat. Kyttäys ja naamiointi. Messunumero.
4 Viikko 22 Maastoajoneuvot ja metsästysvarusteet - mönkijät, veneet ja kanootit. Asut ja jalkineet. Metsämajoituksen varusteet. Messunumero.
5 Viikko 33 Metsästyskauden avausnumero - kotimaan metsästys. Vesilintujen metsästys. Metsästyskoiran jahtikauden ravinto ja lisäravinteet. Metsästyskoiran syksy. Tekniikka metsästyksen apuna.
6 Viikko 38 Hirvijahti - naismetsästäjän aseet, asut ja varusteet. Puukot ja teräaseet. Riistan säilöntä ja pakkaus.
7 Viikko 43 Metsästysmatkailu - ulkomaiset metsästyskohteet. Metsästysretket ja jahtisafarit. Peura- ja kaurisjahti. Talvimetsästäjän varusteet.
8 Viikko 49 Pienriista - pienaseet. Loukkupyynti. Turkisten käsittely. Riistanhoito.
2020  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 6 Aseiden kunnossapito ja säilytys
2 Viikko 12 Ammunnan harjoittelu
3 Viikko 17 Ase- ja elektroniikkauutuudet
4 Viikko 23 Maastoajoneuvot ja metsästysvarusteet
5 Viikko 33 Metsästyskauden avausnumero
6 Viikko 38 Hirvijahti
7 Viikko 44 Metsästysmatkailu
8 Viikko 49 Pienriista
Muut tuotteet