ASE & ERÄ 12kk 8 nroa määräaikainen tilaus

KARPRINT OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Ase & Erä lehdellä on yli 30-vuotinen perinne metsästäjien ja aseista & eräelämästä kiinnostuneiden lukijoiden keskuudessa luettuna julkaisuna. Lehdellä on laaja lukijakunta uusista harrastajista aina vanhoihin konkareihin eri puolilla Suomea. Ase & Erä metsästää, testaa teknistä välineistöä, esittelee uutuuksia ja tekee reportaaseja metsästysmatkoilta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Uusille tilaajille lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Vanhoille asiakkaille lasku lähetetään jälkikäteen lehtitilauksen alettua.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

2021  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 5 Aseiden kunnassapito ja säilytys - asekaapit. Aseen kuljettaminen. Aseiden kunnossapito ja huoltaminen. Käytetyt aseet. Eläintentäyttäjät ja trofeet. Ase- ja erätapahtumat 2021.
2 Viikko 10 Harjoitusammunta - ampumaradat ja simulaattorit. Nuoret metsästäjät. Jousi- ja ilma-aseet. Patruunat ja luotityypit. Lataustarvikkeet.
3 Viikko 16 Ase- ja elektroniikkauutuudet - metsästysaseiden katsaus. Tähtäimet ja optiikka. Riistakamerat, gps. Koirapannat ja tutkat. Kyttäys ja naamiointi. Messunumero.
4 Viikko 22 Maastoajoneuvot ja metsästysvarusteet - mönkijät, veneet ja kanootit. Asut ja jalkineet. Metsämajoituksen varusteet. Messunumero.
5 Viikko 33 Metsästyskauden avausnumero - kotimaan metsästys. Vesilintujen metsästys. Metsästyskoiran jahtikauden ravinto ja lisäravinteet. Metsästyskoiran syksy. Tekniikka metsästyksen apuna.
6 Viikko 38 Hirvijahti - naismetsästäjän aseet, asut ja varusteet. Puukot ja teräaseet. Riistan säilöntä ja pakkaus.
7 Viikko 43 Metsästysmatkailu - ulkomaiset metsästyskohteet. Metsästysretket ja jahtisafarit. Peura- ja kaurisjahti. Talvimetsästäjän varusteet.
8 Viikko 49 Pienriista - pienaseet. Loukkupyynti. Turkisten käsittely. Riistanhoito.
2020  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 6 Aseiden kunnossapito ja säilytys
2 Viikko 12 Ammunnan harjoittelu
3 Viikko 17 Ase- ja elektroniikkauutuudet
4 Viikko 23 Maastoajoneuvot ja metsästysvarusteet
5 Viikko 33 Metsästyskauden avausnumero
6 Viikko 38 Hirvijahti
7 Viikko 44 Metsästysmatkailu
8 Viikko 49 Pienriista
Muut tuotteet