ASE & ERÄ 12kk 8 nroa määräaikainen tilaus

KARPRINT KY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Ase & Erä lehdellä on yli 30-vuotinen perinne metsästäjien ja aseista & eräelämästä kiinnostuneiden lukijoiden keskuudessa luettuna julkaisuna. Lehdellä on laaja lukijakunta uusista harrastajista aina vanhoihin konkareihin eri puolilla Suomea. Ase & Erä metsästää, testaa teknistä välineistöä, esittelee uutuuksia ja tekee reportaaseja metsästysmatkoiltaniin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessa  
 
Nro Ilmestyy Teema
1 Viikko 4 Asekaapit ja aseen kuljettaminen. Reput, laukut, pussit ja hihnat. Aseiden kunnossapito ja huoltaminen. Eläintentäyttäjät ja trofeet. Käytetyt aseet. Ase- ja erätapahtumat 2018.
2 Viikko 11 Haulikko- ja kivääriammunnan harjoittelu. Laitteet, kaupalliset ampumaradat, simulaattorit. Jousi- ja ilma-aseet ja jousimetsästäminen. Patruuna ja luotityypit. Lataustarvikkeet, jälleenlataus.
3 Viikko 17 Ase- ja elektroniikka uutuude. Aseuutuudet. Tähtäimet, riistakamerat, GPS, koirapannat ja tutkat. Metsästysasut ja jalkineet. Kyttäys ja naamiointi.
4 Viikko 22 Maastoajoneuvot ja Mönkijäuutuudet. Veneet ja kanootit. Metsästys varusteet ja jalkineet. Tähtäimet ja optiikka. Metsästyskoiran jahtikauden vahva ravinto ja nesteytys. MESSUNUMERO.
5 Viikko 32 Metsästyskauden avausnumero. Aseet. Tekniset apuvälineet mm. metsästyspuhelimet, koiratutkat, GPS. Asusteet ja jalkineet. Teltat, laavut, makuupussit ja -alustat.
6 Viikko 38 Hirvijahti. Puukot ja teräaseet. Pakastimet, kylmiöt, säilöntä, pakkaus. Riista ja sen jatkokäsittely. Riistaruoat. Naismetsästäjän aseet ja varusteet.
7 Viikko 43 Metsästyskoiran syksy. Peura- ja kaurisjahti. Metsästyskoiran ravinto ja hoito. Täydennysravinto, vitamiinit, antioksidantit. Valaisimet. Talven alusasut, metsästysasut ja varusteet.
8 Viikko 48 METSÄSTYSMATKAILU. Ulkomaiset metsästyskohteet: Eurooppa, Afrikka, Aasia ja Kanada. Pienaseet esittelyssä. Loukkupyynti. Eläinten täyttäminen ja turkisten jatkokäsittely.
Muut tuotteet