ASE & ERÄ 12kk 8 nroa määräaikainen tilaus

KARPRINT KY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Ase & Erä lehdellä on yli 30-vuotinen perinne metsästäjien ja aseista & eräelämästä kiinnostuneiden lukijoiden keskuudessa luettuna julkaisuna. Lehdellä on laaja lukijakunta uusista harrastajista aina vanhoihin konkareihin eri puolilla Suomea. Ase & Erä metsästää, testaa teknistä välineistöä, esittelee uutuuksia ja tekee reportaaseja metsästysmatkoiltaniin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Uusille tilaajille lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Vanhoille asiakkaille lasku lähetetään jälkikäteen lehtitilauksen alettua.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

Kieli: Suomi  
Maa: Suomi  
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessa  
 
Nro Ilmestyy Teema
1 Viikko 4 Asekaapit ja aseen kuljettaminen. Reput, laukut, pussit ja hihnat. Aseiden kunnossapito ja huoltaminen. Eläintentäyttäjät ja trofeet. Käytetyt aseet. Ase- ja erätapahtumat 2018.
2 Viikko 11 Haulikko- ja kivääriammunnan harjoittelu. Laitteet, kaupalliset ampumaradat, simulaattorit. Jousi- ja ilma-aseet ja jousimetsästäminen. Patruuna ja luotityypit. Lataustarvikkeet, jälleenlataus.
3 Viikko 17 Ase- ja elektroniikka uutuude. Aseuutuudet. Tähtäimet, riistakamerat, GPS, koirapannat ja tutkat. Metsästysasut ja jalkineet. Kyttäys ja naamiointi.
4 Viikko 22 Maastoajoneuvot ja Mönkijäuutuudet. Veneet ja kanootit. Metsästys varusteet ja jalkineet. Tähtäimet ja optiikka. Metsästyskoiran jahtikauden vahva ravinto ja nesteytys. MESSUNUMERO.
5 Viikko 32 Metsästyskauden avausnumero. Aseet. Tekniset apuvälineet mm. metsästyspuhelimet, koiratutkat, GPS. Asusteet ja jalkineet. Teltat, laavut, makuupussit ja -alustat.
6 Viikko 38 Hirvijahti. Puukot ja teräaseet. Pakastimet, kylmiöt, säilöntä, pakkaus. Riista ja sen jatkokäsittely. Riistaruoat. Naismetsästäjän aseet ja varusteet.
7 Viikko 43 Metsästyskoiran syksy. Peura- ja kaurisjahti. Metsästyskoiran ravinto ja hoito. Täydennysravinto, vitamiinit, antioksidantit. Valaisimet. Talven alusasut, metsästysasut ja varusteet.
8 Viikko 48 METSÄSTYSMATKAILU. Ulkomaiset metsästyskohteet: Eurooppa, Afrikka, Aasia ja Kanada. Pienaseet esittelyssä. Loukkupyynti. Eläinten täyttäminen ja turkisten jatkokäsittely.
Muut tuotteet