NUOTTA 12kk 7 nroa määräaikainen tilaus

SLEY MEDIA OY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

Suomen vanhin ja luetuin kristillinen nuortenlehti

Yleensä "nuortenlehtiä" tekevät tosiasiassa parrakkaat sedät ja kurssitetut tädit, jotka ajelevat töihin omilla mersuillaan Mannerheimintietä pitkin ja lähtevät työpäivän jälkeen golfaamaan. Nuotassa on toisin. Lehden tekevät aidosti nuoret nuorille.

Ehkä juuri siksi Nuotta on Suomen suurin kristillinen nuortenlehti. Se ilmestyy 7 kertaa vuodessa ja luetaan tarkkaan kannesta kanteen.

Ykkösuutisena joka lehdessä on sanoma pelastuksesta: taivasten valtakunta on tullut lähelle. Jeesuksen kuoleman takia kaikki on jo valmiina.

Ikuisuusnäkökulmaa täydentävät nuorten maailman ytimeen ja kipupisteisiin osuvat teemat kuten itsetunto, seurustelu ja tulevaisuus.

Nuorelle kristitylle ja etsijälle Nuotta on paras lehti.

Uusille tilaajille lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Vanhoille asiakkaille lasku lähetetään jälkikäteen lehtitilauksen alettua.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

 
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 7 kertaa vuodessaMuut tuotteet