SENIORITERVEYS 12kk 8 nroa kestotilaus

KARPRINT KY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

SenioriTERVEYS on seniori-ikäisille suunnattu laaja-alainen terveysasioihin keskittynyt aikakauslehti, joka välittää ajankohtaista asiaa yhteiskuntamme merkittävästä ydinkysymyksestä: seniori-ikäisten suomalaisten terveydestä. SenioriTERVEYS on tilauspohjainen ja myös irtonumeromyynnissä R-kioskeissa ja Lehtipisteissä kautta maan. SenioriTERVEYDEN keskeisiä aihealueita ovat fyysisen terveyden koko laaja alue: ihmisen koko keho suuta ja silmiä myöden unohtamatta psyykkistä tai sosiaalista terveyttä. Seksuaalisuus on myös ikäihmiselle tärkeä ja voimaa-antava elämän osa-alue. Myös yhteiskuntaa tarkastelemme terveydellisestä näkökulmasta. Joka numerossa mielenkiintoista asiaa myös kauneudesta, liikunnasta ja kulttuurista.

Uusille tilaajille lähetetään ennakkolasku normaalisti saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta kun koko tilausmaksu/1.erämaksu on suoritettu.

Vanhoille asiakkaille lasku lähetetään jälkikäteen lehtitilauksen alettua.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevan kestotilaushinnan mukaisesti niin kauan kunnes asiakas päättää tilauksen.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

2021  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 5 Vireyttä arkeen - terveellinen ravinto. Painon hallinta. Liikunta ja liikunnan apuvälineet. Suoliston ja vatsan terveys. Harrastukset. Uutta oppimaan
2 Viikko 11 Turvaa tulevaan - perhe ja parisuhde. Eläke. Testamentti ja perintö. Lakipalvelut. Palveluja kotiin. Kipu. Hautaus. Henkinen hyvivointi.
3 Viikko 17 Suuri hyvinvointinumero - naisen kokonaisvaltainen terveys. Vaihdevuodet. Vitamiinit. Lääkäripalvelut. Vaihtoehtohoidot. Kesäksi kuntoon.
4 Viikko 23 Turvallisuutta kotiin ja iloa kesään - matkailu. Turvallinen autoilu. Teknologiaa arjen avuksi. Omaishoitajan arki ja palvelut. Nauti auringosta. Kesän tapahtumat - teatterit ja konsertit.
5 Viikko 32 Sydän ja verisuoniterveys - ruokavalio terveyden tukena. Kolestroli. Veren sokeri. Verenpaine ja hoito. Aivoverenkiertohäiriöt. Hyvä uni. Arjen helpottajat.
6 Viikko 39 Terveyttä ravinnosta ja liikunnasta - miehen terveys. Lihaskunto. Turvallinen liikkuminen ja apuvälineet. Tuki- ja liikuntaelinten terveys. Seksuaaliterveys. Kylpylät ja hoitolat. Terveys- ja liikuntamatkat. Oikea ravinto.
7 Viikko 45 Mielen ja aivojen terveys - muistisairaudet. Kuntoutus ja apuvälineet. Henkinen hyvinvointi. Ihmissuhteet ja turvaverkko. Verkosta iloa ja hyötyä arkeen. Hyväntekeväisyys - anna lahja, jolla autat.
8 Viikko 50 Talven ilot - talviliikunta. Talven matkat. Mökki ja lomaosake. Kevyempi joulu. Lääkäri kotona, verkossa vai puhelimessa. Seniorin viihdepaketti talvi-iltojen ratoksi.
2020  
Kieli: Suomi
Maa: Suomi
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessaNro Ilmestyy Teema
1 Viikko 6 Vireyttä Arkeen
2 Viikko 11 Turvaa Tulevaan
3 Viikko 18 Suuri Hyvinvointinumero
4 Viikko 24 Turvallisuutta Kotiin Ja Kesään
5 Viikko 33 Sydän Ja Verisuoniterveys
6 Viikko 39 Terveyttä Liikunnasta
7 Viikko 45 Mielen Ja Aivojen Terveys
8 Viikko 50 Talven Ilot
Muut tuotteet