SENIORITERVEYS 12kk 8 nroa määräaikainen tilaus

KARPRINT KY
 Tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilausehdot
  • Ilmestymisaikataulu

SenioriTERVEYS on seniori-ikäisille suunnattu laaja-alainen terveysasioihin keskittynyt aikakauslehti, joka välittää ajankohtaista asiaa yhteiskuntamme merkittävästä ydinkysymyksestä: seniori-ikäisten suomalaisten terveydestä. SenioriTERVEYS on tilauspohjainen ja myös irtonumeromyynnissä R-kioskeissa ja Lehtipisteissä kautta maan. SenioriTERVEYDEN keskeisiä aihealueita ovat fyysisen terveyden koko laaja alue: ihmisen koko keho suuta ja silmiä myöden unohtamatta psyykkistä tai sosiaalista terveyttä. Seksuaalisuus on myös ikäihmiselle tärkeä ja voimaa-antava elämän osa-alue. Myös yhteiskuntaa tarkastelemme terveydellisestä näkökulmasta. Joka numerossa mielenkiintoista asiaa myös kauneudesta, liikunnasta ja kulttuurista.

Tilaus alkaa yleisesti 7-10 päivän sisällä seuraavasta mahdollisesta numerosta. Ilmestymisajat ja numeromäärä voivat muuttua tilausjakson aikana kustantajan toimesta.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päättyessä.

Lehtitilauksen laskuttaa Lehtitoimisto Kukkonen Oy.

Kieli: Suomi    
Maa: Suomi    
Ilmestyy: 8 kertaa vuodessa   
     
Nro Ilmestyy Teema
1 Viikko 4 MATKAILU JA KULTTUURI. Liikunta ja liikunnan apuvälineet. Rokotukset kuntoon. Painonhallinta. Verenpaine. Diabetes. Eläkkeelle siirtyminen.
2 Viikko 10 AJASTA IKUISUUTEEN. Hautaustoimiston palvelut. Hautaus, hautakivet, uurnat. Ekohautaus. Mistä apua kun jää yksin? Testamentti, perunkirjoitus, perinnönjako, ositus.
3 Viikko 16 SUURI HYVINVOINTINUMERO. Iho ja hiukset. Korvien, nenän, suun- ja hampaiden terveys. Erikoislääkärien palvelut ja terveystarkastukset.
4 Viikko 22 TURVALLINEN ASUMINEN. Teknologian apuvälineet. Kotipalvelut. Apuvälineet. Vakuutukset. Hyvän unen merkitys terveyteen. Kesän tapahtumat - teatteri, näyttelyt, konsertit.
5 Viikko 33 SYDÄN- JA VERISUONITERVEYS. Kolesteroli kohdalleen. Näkö ja silmien hyvinvointi. Ruokavalio sairauksien ennaltaehkäisyssä. Arjen helpottajat ja apuvälineet. Gynekologiset ja urologiset terveysongelmat
6 Viikko 38 TERVEYTTÄ LIIKUNNASTA. Tuki- ja liikuntaelinten terveys. Seksuaaliterveys. Turvallinen liikkuminen ja liikunnan apuvälineet. Lihaskunto, tasapaino ja voimaharjoittelu. Kylpylät, hoitolat, terveys- ja liikuntamatkat.
7 Viikko 44 MIELEN JA AIVOJEN TERVEYS. Aivoverenkiertohäiriöt. Verkosta iloa ja hyötyä arkeen. Muistisairaudet, kuntoutus ja apuvälineet. Turvallinen asuminen. Henkinen hyvinvointi. Alkoholi ja terveysvaikutukset.
8 Viikko 50 ASUMINEN. Talviliikunta. Mökki, loma-osake, kakkosasunto. Lääkäri kotona, verkossa, puhelimessa. Hyväntekeväisyys - Anna lahja jolla autat.
Muut tuotteet